ΕΛΛΑΔΑ

Ανάστατη η κοινωνία στα Τζουμέρκα από τις κλοπές και τις διαρρήξεις

Ανάστατη η κοινωνία στα Τζουμέρκα από τις κλοπές και τις διαρρήξεις

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο δήμο Βορείων Τζουμέρκων, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων που έχουν καταγραφεί στην περιοχή.


Η παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή είναι περιορισμένη καθώς όπως είναι γνωστό, οι δυνάμεις συρρικνώνονται, ενώ εξακολουθούν δεκάδες αστυνομικοί να αποσπώνται από τα Γιάννινα προς τη Θράκη.

Τα προβλήματα που δημιουργούνται αναδεικνύει με επιστολή του ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, ο οποίος ζητά τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Αναλυτικά, ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων στο έγγραφό του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων αναφέρει τα ακόλουθα:
«Κύριε Διευθυντά,
Με αφορμή πολλά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες τόσο στην περιοχή της Δ.Ε. Κατσανοχωρίων όσον και της Δ.Ε. Τζουμέρκων γίνεται φανερή η άμεση ανάγκη εντατικοποίησης της αστυνόμευσης στο Δήμο μας.
Προτείνω την άμεση σύγκλιση σύσκεψης με την δική σας παρουσία καθώς και των δύο διοικητών των Αστυνομικών Τμημάτων Κατσικάς και Πραμάντων, προκειμένου να εξετάσουμε το σοβαρό αυτό θέμα σε όλες τις πτυχές του και να καταλήξουμε σε λύσεις».

Πηγή: epiruspost.gr