ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη Κολωνάκι: Ο Κικίλιας επισκέφτηκε τον αστυνομικό που τραυματίστηκε

Έκρηξη Κολωνάκι: Ο Κικίλιας επισκέφτηκε τον αστυνομικό που τραυματίστηκε

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο βρέθηκε ο πρώην υπουργόςΒασίλης Κικίλιαςο οποίος επισκέφτηκε τοντραυματισμένο αστυνομικόαπό την έκρηξη στο Κολωνάκι. Νωρίτερα, είχε βρεθεί και στον Άγιο Διονύσιο.

Ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, από τους θεράποντες ιατρούς.

Σημειώνεται πως η έκρηξη που σημειώθηκε έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στη συμβολή των οδών Σκουφά και Λυκαβηττού, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του ναού.

Ο συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν ο νεωκόρος πήγε να ανοίξει τον Ιερό Ναό και εντόπισε ένα ύποπτο κουτί στο πεζοδρόμιο έξω από την εκκλησία. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε ένας αστυνομικός από το Τμήμα Εξαρχείων, ο οποίος επεξεργάστηκε το κουτί πριν τελικώς σημειωθεί η έκρηξη.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό τα οποία ήταν δεμένα με ταινία και πάνω τους ήταν προσαρμοσμένη εκρηκτική ύλη, αλλά και καλώδια και ένα ρολόι.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.