Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Σε αργία ο ιερέας που έταζε... δάνεια με το αζημίωτο

Newsbomb

Σάλος με τον απατεώνα ιερέα στη Φθιώτιδα - "Οι Μητροπόλεις το γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα", λέει ένα από τα πολλά θύματά του στο LamiaReport.

Σε αργία τέθηκε ο ιερέας στη Φθιώτιδα, ο οποίος βρισκόταν πίσω από μεγάλη απάτη με δάνεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα θύματα του ιερέα είναι πάρα πολλά, αφού η δράση του ξεκινάει πολλά χρόνια πριν από τη βόρεια Ελλάδα και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

«Τον είχα πωλητή στην εταιρεία μου το 1990. Πήρε προκαταβολές από πελάτες και κάποια άλλα χρήματα και εξαφανίστηκε. Μου έφαγε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια δραχμές τότε. Τον κυνήγησα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Όταν αργότερα έμαθα ότι έγινε παπάς ενημέρωσα την Μητρόπολη, αλλά δεν έγινε τίποτα, παρά το ότι έμαθαν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει την απατεωνιά στο αίμα του, απορώ πως του επέτρεψαν να είναι ιερέας... », έλεγε ένα από πρώτα θύματά του στο LamiaReport.

Ο πανούργος ρασοφόρος υποσχόταν δάνεια 150.000 ευρώ μέσα από offshore εταιρεία που θα τους έφτιαχνε στη Βουλγαρία και αφού τους παρουσίαζε μαϊμού γραφεία και συνεργάτες στη γειτονική χώρα, τους αποσπούσε τμηματικά διάφορα ποσά για τα "έξοδα" της δημιουργίας της εταιρείας και του φακέλου για το δάνειο.

«Μας έλεγε ότι είναι το δεξί χέρι του Αρχιεπισκόπου και ότι έχει ραντεβού με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας... », λέει ένα από τα θύματα του απατεώνα ιερέα στο LamiaReport.