Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Ο σπαραγμός της μητέρας της-«Βασάνισαν το παιδί μου, τους μισώ, θέλω να πληρώσουν»

Newsbomb

Τον δικό τους Γολογοθά ανεβαίνουν καθημερινά οι γονείς και ο αδερφός της 21χρονης φοιτήτριας - Είναι το πρώτο Πάσχα, που θα κάνουν χωρίς την αγαπημένη τους Ελένη - «Η ζωή μου τελείωσε», δηλώνει η χαροκαμένη μάνα

Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια της μητέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια ενός 19χρονου Αλβανού και ενός 21χρονου Έλληνα στο νησί της Ρόδου.

Η οικογένεια της 21χρονης ζει ένα απίστευτο δράμα από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Ελένη ενώ αδυνατούν να πιστέψουν πως το παιδί τους βασανίστηκε και πέθανε με τον πιο φρικτό και απάνθρωπο τρόπο.

Τα λόγιας της μητέρας της ραγίζουν καρδιές: «Πολύ πίκρα… Πολύ μεγάλος καημός… Δε θέλω να σκέφτομαι ότι δε θα την ξαναδώ γιατί μου έρχεται τρέλα μεγάλη και μίσος. Αυτός ο βασανισμός του παιδιού μου στα χέρια τους... Να πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο», λέει με δάκρυα στα μάτια στο Star η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως λέει με πόνο ψυχής, οι πιο δύσκολες ώρες έρχονται τα βράδια, «γιατί ταυτίζομαι με αυτά που πέρασε».

«Δεν θέλω ούτε Πάσχα να έρθει, ούτε Ανάσταση. Για μένα η ζωή μου έχει τελειώσει», ψελλίζει, κοιτώντας με παράπονο τις φωτογραφίες της Ελένης. Είναι πλέον η μόνη της παρηγοριά.

Η υπόθεση Τοπαλούδη δεν έχει κλείσει, ενώ σε εξέλιξη είναι και η έρευνα από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, μετά τις καταγγελίες ότι αστυνομικός στον οποίο απευθύνθηκε η φοιτήτρια το Νοέμβριο του 2017 για το βιασμό της, δεν έδωσε τη δέουσα σημασία.

«Η κόρη μου ήθελε να τους καταγγείλει. Την απέτρεψαν. Αν αυτοί που ήταν στο αστυνομικό τμήμα ήξεραν κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την κόρη μου», είχε πει ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Την ίδια στιγμή, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ογκώδης δικογραφία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών, βρίσκονται πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του ενός εκ των δύο δραστών και πιο συγκεκριμένα του 21χρονου Ροδίτη.

Στόχος η αποκάλυψη του προσώπου που φαίνεται ότι επιχείρησε να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, αλλάζοντας την κάρτα SIM, ενώ ο 21χρονος κρατούνταν από άντρες του Λιμενικού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στο Survivor: Μπουνιές και σπασμένες μύτες - Έδιωξαν δύο παίκτες! (pics)

Αγίου Γεωργίου 2019: Δείτε πότε «πέφτει» η γιορτή