ΚΑΙΡΟΣ

Πάσχα 2017 - Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία - Δείτε πού θα βρέξει

Πάσχα 2017 - Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία - Δείτε πού θα βρέξει

Καιρός - Πάσχα 2017: Βροχές και καταιγίδες θα κάνουν πιο δύσκολη την... αποστολή σουβλίσματος του οβελία σε κάποιες περιοχές της χώρας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (20/04)

Άστατος θα είναι ο καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με βροχές και καταιγίδες να... επισκέπτονται αύριο τα κεντρικά και βόρεια όπως και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αναλυτικότερα, σήμερα Μεγάλο Σάββατο (15/04), γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά.

Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα για τοπικούς όμβρους στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ στα νότια.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα σποραδικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο Κυριακή του Πάσχα

Στα δυτικά, τα βόρεια και από τις μεσημβρινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως από τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Το βράδυ από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα του Πάσχα 17-04-2017
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο με σταδιακή βελτίωση το βράδυ από τα δυτικά. Στα υπόλοιπα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που σταδιακά από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Σε πτώση.

Τρίτη του Πάσχα 18-04-2017
Καιρός: Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

Τετάρτη του Πάσχα 19-04-2017
Καιρός: Στα δυτικά και σταδιακά στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ βελτίωση στα δυτικά.
Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακά από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στα νότια.

Πέμπτη του Πάσχα 20-04-2017
Καιρός: Στα βορειοανατολικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Σταδιακά στα δυτικά, κεντρικά και νότια οι νεφώσεις θα αυξηθούν και πιθανόν να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικές ειδήσεις