ΚΟΣΜΟΣ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτό είναι το σπίτι που πέθανε ο «Θεός» του ποδοσφαίρου (pics)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτό είναι το σπίτι που πέθανε ο «Θεός» του ποδοσφαίρου (pics)

Μέσα σε ένα playroom άφησε την τελευταία του πνοή ο «Ντιεγκίτο», βυθίζοντας όλο τον πλανήτη στο πένθος.

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα που δάκρυσε ο πλανήτης για τον χαμό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, του καλύτερου ποδοσφαιριστή που πάτησε ποτέ στη Γη.

Τα Μέσα της Αργεντινής όπως είναι φυσικό, ασχολούνται ακόμα με τον θάνατο του «Ντιεγκίτο» και όλες τις πτυχές της ιστορίας. Μάλιστα, σήμερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το σπίτι όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο μυθικός άσος.

Πρόκειται για ένα μικρό σπίτι στο Tigre της Αργεντινής, το ενοικιαστήριο του οποίου υπέγραψε η κόρη του Μαραντόνα, Jana, και είχε κόστος 12.000 λίρες για 3 μήνες.

Σύμφωνα με τα Αργεντίνικα Μέσα, ο Μαραντόνα πέθανε από ανακοπή στο playroom του σπιτιού, το οποίο είχε μεταμορφωθεί σε μια μικρή κρεβατοκάμαρα καθώς δεν μπορούσε να ανέβει στον πάνω όροφο.

Πριν πεθάνει από ανακοπή ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε μιλήσει στον ανιψιό του, λέγοντας «Δεν νιώθω καλά», ήταν οι τελευταίες του λέξεις προτού ο θρύλος φύγει από τη ζωή.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν ευθύνες προς τον γιατρό του Μαραντόνα, Λεοπόλντο Λούκε, αλλά και αν προσφέρθηκαν όλες οι προβλεπόμενες βοήθειες προς τον Ντιέγκο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών.

Δείτε στην παρακάτω gallery το σπίτι που άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντιέγκο Μαραντόνα:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Το «αυγό του φιδιού» έσπασε – Πώς η Ελλάδα θα χτυπήσει το τουρκικό «τέρας»