ΚΟΣΜΟΣ

Μία Φάροου: Να πώς πέθαναν τα παιδιά μου- Η πρώην σύντροφος Γούντι Άλεν απαντάει στις κατηγορίες

Μία Φάροου: Να πώς πέθαναν τα παιδιά μου- Η πρώην σύντροφος Γούντι Άλεν απαντάει στις κατηγορίες

Διευκρινίσεις για τον θάνατο τριών από τα 14 παιδιά της πριν από χρόνια, αναγκάστηκε να δώσει δημόσια, με ανάρτησή της στο twitter η Μία Φάροου.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ και πρώην σύντροφος του Γούντι Αλλεν, έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Ιντερνετ, μετά την πρόσφατη προβολή του ντοκιμαντέρ «Allen v. Farrow» από το HBO που επανέφερε στην επικαιρότητα τη διαμάχη με τον Aμερικανό σκηνοθέτη για το αν κακοποίησε σεξουαλικά τη θετή τους κόρη Ντίλαν το καλοκαίρι του 1992, όταν εκείνη ήταν 7 ετών.

Η Μία Φάροου αποκάλεσε τους θανάτους των παιδιών της «ανείπωτες τραγωδίες» και αναφέρθηκε σε κάθε μια από αυτές ξεχωριστά.

Η Λαρκ υπήρξε μια υπέροχη γυναίκα, κόρη, αδελφή, σύντροφος και μητέρα των δικών της παιδιών. Παρά την ασθένειά της έζησε μια πολύ ουσιαστική ζωή με τον σύντροφό της και τα παιδιά της.

Ομως υπέκυψε από επιπλοκές της ασθένειάς της και πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο τα Χριστούγεννα, στα χέρια του συντρόφου της». Η Λαρκ Φάροου ήταν 35 ετών όταν πέθανε το 2008 και ήταν φορέας ΗIV.

Η τυφλή Ταμ Φάροου ήταν 17 ετών όταν πέθανε το 2000 από υπερβολική δόση φαρμακευτικών χαπιών η οποία έγινε κατά λάθος. Ένας άλλος γιος της Μία Φάροου, ο Μόουζες, τόνισε για αυτό το γεγονός, σε δημοσίευσή του στο μπλογκ του πριν από τρία χρόνια, ότι η Ταμ δεν πέθανε τυχαία αλλά ήταν αυτοκτονία.

Τέλος, η Μία Φάροου έγραψε στο twitter ότι ο θάνατος του παραπληγικού γιου της Ταντέους το 2016, στα 27 του χρόνια ήταν αυτοκτονία. «Ο Ταντέους ήταν ένας γενναίος άνθρωπος και ζούσε ευτυχισμένος με την σύντροφό του μέχρι τον απροσδόκητο χωρισμό τους».

Η Φάροου είπε επίσης ότι «όσα γράφονται στο Ιντερνετ είναι κακόβουλες φήμες που βασίζονται σε ψέμματα. Λίγες οικογένειες είναι τέλειες και κάθε γονιός που έχει χάσει το παιδί του γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πόνος δεν απαλύνεται ποτέ.

Ομως μερικές κακόβουλες φήμες που βασίζονται σε ανακρίβειες έχουν εμφανισθεί στο Ιντερνετ και αφορούν στις ζωές τριών από τα παιδιά μου. Κάνω αυτή την ανάρτηση για να τιμήσω τη μνήμη τους, τα παιδιά τους και κάθε οικογένεια που ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο του δικού της παιδιού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Μεσογείων: Σκοτώθηκε εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα» - Συντετριμμένος ο Παπαδάκης