ΚΟΣΜΟΣ

Η άγνωστη γυναίκα του Κιμ Γιονγκ Ουν: Η καριέρα σαν τσιρλίντερ και οι γυμνές φωτογραφίες (pics)

Η άγνωστη γυναίκα του Κιμ Γιονγκ Ουν: Η καριέρα σαν τσιρλίντερ και οι γυμνές φωτογραφίες (pics)
Η καλλονή Πρώτη Κυρία της Βόρειας Κορέας και το αμαρτωλό παρελθόν της...

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ποια είναι η μυστηριώδης Ri Sol-ju με το... αμαρτωλό παρελθόν, που ακόμη και σήμερα «στοιχειώνει» την Βόρεια Κορέα;

Η ζωή στη Βόρεια Κορέα συνεχίζει να αποτελεί μυστήριο για τον δυτικό κόσμο και φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η καλλονή σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ri Sol-ju.

Η Ri, το όνομά της οποίας σύμφωνα με του Αμερικανούς είναι ψεύτικο, είναι αγνώστου ηλικίας (!) καθώς το καθεστώς δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε εκείνη αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία μέλους της οικογένειας.

Εικάζεται πως είναι από 35 έως 30 ετών ενώ η μοναδική πληροφορία που έχει δοθεί δημόσια για εκείνη είναι από τον βετεράνo star του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν, που είναι ο μοναδικός Αμερικανός φίλος του Κιμ Γιονγκ-Ουν, που είχε δηλώσει στον βρετανικό Guardian το 2013 πως «πρόκειται για μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια».

Όπως και ο σύζυγός της, έτσι και η Ri έχει ακριβά γούστα καθώς λατρεύει τις τσάντες και τα παπούτσια ενώ είχε εμφανιστεί δημόσια με ακριβές δημιουργίες πασίγνωστων οίκων μόδας.

Αυτό που έχει ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το παρελθόν της, το οποίο μάλλον προβληματίζει την Πιονγκγιάνγκ...

Δείτε ΕΔΩ τις απαγορευμένες φωτογραφίες μέσα από την Βόρεια Κορέα

Μαζορέτα, pop star και... γυμνές φωτογραφίες!

Σύμφωνα με το CNN, η Ri ήταν αθλήτρια και μάλιστα είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Βόρειας Κορέας στο Ασιατικό Πρωτάθλημα cheerleading το 2005, το οποίο διοργανώθηκε στη Σεούλ της γειτονικής (και εχθρικής) Νότιας Κορέας.

Άλλες πληροφορίες την θέλουν να είναι pop star της χώρας, με το καθεστώς να έχει κατασχέσει όλα (!) τα cd με τα τραγούδια της!

Ωστόσο, τον Μάιο του 2020, το... εγκεφαλικό ήρθε ουρανοκατέβατο σε όλη την Βόρεια Κορέα, όταν οι δρόμοι της Πιονγιάνγκ γέμισαν με φυλλάδια, τα οποία έπεσαν από μπαλόνια, με γυμνές φωτογραφίες της Πρώτης Κυρίας της χώρας!

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω φυλλάδια, έπεσαν στο έδαφος της Βόρειας Κορέας με τη μέθοδο των μπαλονιών που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν ομάδες στη Νότια Κορέα για να ρίχνουν προπαγανδιστικό υλικό στον Βορρά, στις 31 Μαΐου.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις... πιπεράτες φωτογραφίες της πρώτης κυρίας της Βόρειας Κορέας:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 18.592 νέες μολύνσεις - 66 θάνατοι σε 24 ώρες και 642 διασωληνωμένοι

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε αίτημα της κυβέρνησης της Αυστραλίας για μετάθεση της δίκης

Survivor: Ταράζει τα νερά του Άγιου Δομίνικου το καυτό φιλί της Κουρεντή και του Κατσαούνη (vid)

Καιρός: Έρχεται χιονιάς! Πού θα το στρώσει τις επόμενες μέρες - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η περιουσία της - Δείτε πόσα ακίνητα θα αφήσει στα παιδιά της