ΚΟΣΜΟΣ

Ariana Grande: Απαντά στα σχόλια για το σώμα της - «Το υγιές μπορεί να φαίνεται διαφορετικό»

Αριάνα Γκράντε: Απαντά στα σχόλια για το σώμα της - «Το υγιές μπορεί να φαίνεται διαφορετικό»
Η Αριάνα Γκράντε.
Instagram

Η απάντηση τηςAriana Grande μέσω των social media στα σχόλια για το σώμα της.

Η Ariana Grande δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok μετά τις ανησυχίες που εξέφρασαν οι διαδικτυακοί της φίλοι για το πόσο αδύνατη είναι. Η τραγουδίστρια ξεκινά το βίντεο λέγοντας πως δεν μιλά για το σώμα της συχνά αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια των φανς. Τους κάλεσε δε, είναι πιο ευγενικοί όταν μιλούν για τους άλλους.

«Ήθελα να αναφερθώ στις ανησυχίες σας για το σώμα μου και να μιλήσω λίγο για το τι σημαίνει να είσαι ένας άνθρωπος με ένα συγκεκριμένο σώμα και να εκτίθεσαι και να έχεις πάνω σου τόση προσοχή», είπε η Ariana Grande.

«Μιλάτε για αυτό (για το σώμα μου) την τελευταία δεκαετία ίσως και περισσότερο και έτσι τώρα θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ σε αυτή τη συζήτηση», ανέφερε στο βίντεο η Ariana Grande.

«Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνουμε και μπορούμε να γίνουμε πιο ευγενικοί και να σχολιάζουμε λιγότερο το σώμα κάποιου ανθρώπου, ό,τι και να συμβαίνει. Αν νομίζετε ότι λέτε κάτι καλό ή με καλή πρόθεση, ό,τι και αν είναι αυτό, υγιές, μη υγιές, μεγάλο, μικρό, αυτό, εκείνο, σέξι, ανοησία, απλά θα πρέπει να μην το κάνουμε τόσο πολύ», πρόσθεσε στο βίντεο η Ariana Grande.

«Υπάρχουν τρόποι για να σχολιάσεις κάποιον ή να αγνοήσεις κάτι που βλέπεις και δεν σου αρέσει. Σε αυτό νομίζω ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Στόχος μας θα πρέπει να είναι να είμαστε ασφαλείς, να κρατάμε ο ένας τον άλλο ασφαλή», πρόσθεσε μεταξύ άλλων στο βίντεο η Ariana Grande.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην «πιο ανθυγιεινή» εικόνα του σώματός της, όπως την χαρακτηρίζουν οι φανς.

«Ξέρω προσωπικά για μένα, ότι το σώμα (από το παρελθόν) με το οποίο έχετε συγκρίνει το τωρινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου. Έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά και έπινα και δεν έτρωγα καλά. Σε αυτό το χαμηλότερο σημείο της ζωής μου, όταν έμοιαζα «υγιής» όπως θεωρείτε εσείς, στην πραγματικότητα δεν ήμουν υγιής», ανέφερε.

«Γνωρίζω ότι δεν θα έπρεπε να κάνω αυτές τις διευκρινήσεις. Αλλά όντως αισθάνομαι ότι αν ανοιχτώ, ίσως και αν δείξω σε αυτό το σημείο το πόσο ευάλωτη είμαι, μπορεί να προκύψει κάτι καλό. Το υγιές μπορεί να φαίνεται διαφορετικό. Ποτέ δεν ξέρεις τι περνά ο καθένας. Ποτέ δεν γνωρίζεις. Να είστε ήπιοι με τους άλλους και με τον εαυτό σας», τόνισε η Ariana Grande.

Η τραγουδίστρια έκλεισε το βίντεο λέγοντας στους θαυμαστές της ότι είναι όλοι όμορφοι με τον δικό τους τρόπο.

«Νομίζω ότι είστε όμορφοι. Ανεξάρτητα από το τι περνάτε. Ανεξάρτητα από το βάρος, ανεξάρτητα από το πώς σας αρέσει να κάνετε το μακιγιάζ σας αυτές τις μέρες, ανεξάρτητα από τις αισθητικές επεμβάσεις που έχετε κάνει ή όχι ή οτιδήποτε άλλο», πρόσθεσε.

Η Ariana Grande έχει μιλήσει και στο παρελθόν και για θέματα άγχους και ψυχικής υγείας. Το 2021, ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να είναι ανοιχτοί σε ό,τι αφορά στη μάχη του καθενός με την ψυχική υγεία, γράφοντας στους λογαριασμούς της στα socila media: «Να δώσουμε ένα τέλος στο στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία και να κάνουμε πιο φυσιολογικό το αίτημα για βοήθεια. Η θεραπεία δεν είναι διασκεδαστική, γρήγορη ή εύκολη, αλλά είμαστε εδώ και πρέπει να δεσμευτούμε να την κάνουμε αυτή τη φορά όσο το δυνατόν πιο υγιή. Η δουλειά είναι πολύ δύσκολη, αλλά είμαστε ικανοί και αξίζει τον κόπο».