ΚΟΣΜΟΣ

Ζιζέλ: Τι συμβαίνει με τον Χοακίμ Βαλέντε - Οι νέες κοινές φωτογραφίες και το... ειδύλλιο

H Zιζέλ Μπούντχεν
H Zιζέλ Μπούντχεν
ΑΡ

Η Bραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της από τον Τομ Μπρέιντι φέρεται να έχει βρει νέο έρωτα

Η Ζιζέλ χώρισε με τον Τομ Μπρέιντι και λίγο καιρό αργότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει βρει νέο σύντροφο. Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, σύμφωνα με τις ταμπλόιντ, συνδέθηκε με τον δάσκαλο ζίου ζίτσου των παιδιών της, Χοακίμ Βαλέντε.

Μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο ούτε διέψευσε αλλά ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες. Όμως, πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέες κοινές φωτογραφίες της Ζιζέλ με τον Χοακίμ Βαλέντε με τα σενάρια ότι είναι ζευγάρι να έρχονται ξανά στη δημοσιότητα.

Οι δυο τους εθεάθησαν πρόσφατα στο Μαϊάμι να κάνουν κωπηλασία με σανίδα μαζί. Στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο Twitter δείχνουν τη 42χρονη καλλονή να αθλείται μαζί με τον Βαλέντε, απολαμβάνοντας τον ήλιο της Φλόριντα και ανταλλάζοντας μερικά χαμόγελα.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Βαλέντε σε συνέντευξή της τον Μάρτιο στο Vanity Fair, η Ζιζέλ έδωσε μια αόριστη απάντηση. Αναγνώρισε την τάση των μέσων ενημέρωσης να την συνδέουν με κάθε πιθανό ρομαντικό ενδιαφέρον μετά το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι, δηλώνοντας: «Νομίζω ότι, σε αυτό το σημείο, δυστυχώς, επειδή είμαι διαζευγμένη, είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσουν να με συνδέσουν με οτιδήποτε».

Πάντως, είναι σαφές ότι η Μπάντχεν και η Βαλέντε έχουν συχνή επαφή, όχι μόνο στην προσωπική τους ζωή, αλλά και στο κοινό τους πάθος για τις πολεμικές τέχνες και τα αθλήματα γενικότερα.