ΚΟΣΜΟΣ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον Τράβις Σκοτ - Το «σόου» που επέλεξαν

H Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Σκοτ
H Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Σκοτ
ΑΡ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Tράβις Μπάρκερ ενθουσίασαν τους φίλους και την οικογένειά τους όταν αποκάλυψαν το φύλο του πρώτου τους παιδιού.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η 44χρονη σταρ των ριάλιτι Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο 47χρονος ντράμερ των Blink-182, Τράβις Μπάρκερ έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι καθώς περίμεναν να ανακοινώσουν την έκπληξη.

Η Kόρτνεϊ η οποία αποκάλυψε την εντυπωσιακή της σιλουέτα με μπικίνι μόλις μια μέρα νωρίτερα, έδειξε το μωρό της που μεγαλώνει με ένα μπλουζάκι που αγκαλιάζει το σώμα της, καθισμένη στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Στο φόντο τα ντραμς του μουσικού.

Ο ντράμερ έδειξε την άψογη δεξιοτεχνία του κάνοντας ένα μίνι σόου στα τύμπανα, αν και έπρεπε γρήγορα να σταματήσει επειδή η Kόρτνεϊ έγειρε πάνω του για ένα παθιασμένο φιλί. Αλλά μόλις έκανε μια τελευταία επιδειξη με τα κύμβαλά του, μια έκρηξη από μπλε κομφετί και σερπαντίνες ανέβηκε στον ουρανό, αποκαλύπτοντας ότι το ζεύγος θα καλωσορίσει...ένα αγόρι.

Η μέλλουσα μητέρα ήταν ντυμένη για την εκδήλωση με ένα στενό μακρυμάνικο λευκό τοπ, εφαρμοστό στην πληθωρική της σιλουέτα και έδειξε την καμπύλη της κοιλιάς της. Ο Τράβις εμφανίστηκε με λευκό του φανελάκι και σκέπασε το ξυρισμένο κεφάλι του με ένα μαύρο μαντήλι. Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε σε τηλέφωνο από κάποιον από το πλήθος και ο θόρυβος από τον θυελλώδη άνεμο έκανε δύσκολο να ακουστούν οι δυο τους, αλλά μέσα στον θόρυβο ο Τράβις ακούγεται να λέει, «Πες μου πότε είσαι έτοιμη».

Έπειτα γύρισε προς το πλάι της σκηνής και ρώτησε: «Είναι έτοιμος ο άνθρωπός μας;» «Δεν ξέρω τι συμβαίνει! Αυτό που σχεδιάσατε», πρόσθεσε η Kόρτνεί καθώς φαινόταν κάπως αβέβαιη για τη διαδικασία. Δεν είναι σαφές εάν κάποιος από τους δύο είχε μάθει για το φύλο του μωρού πριν από την αποκάλυψη ή αν ήταν τόσο σοκαρισμένος όσο οι καλεσμένοι του.

Η μητέρα της Kόρντεϊ, Kρις Τζένερ σαφώς ανυπομονούσε να μάθει αν το εγγονάκι της ειναι κορίτσι ή αγόρι. «Ας ξεκινήσουμε το πάρτι, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι!» φώναξε. Μόλις ο Τράβις πήρε το σήμα, ξεκίνησε το «σόου» Τα μέλη του πλήθους ξετρελάθηκαν και ξέσπασαν σε ζητωκραυγές μόλις είδαν το μπλε χρώμα να ξεχωρίζει στον ουρανό.

Ο καλός φίλος του Τράβις, ο Machine Gun Kelly, ήταν μεταξύ εκείνων που συνεχάρησαν τον ίδιο και την Kόρτνεϊ στα σχόλια με μια σειρά από emoji «Εξαιρετική επιλογή να κάνεις ένα drum roll», πρόσθεσε ένας θαυμαστής που τον επιδοκίμασε. Η αποκάλυψη για το φύλο έρχεται λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα αφότου η Kόρτνεϊ αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί με τον Tράβις σε μια συναυλία για το συγκρότημα Blink-182 στο Λος Άντζελες. Θα είναι το τέταρτο παιδί της Κόρτνεϊ, η οποία έχει ήδη τρία παιδιά με τον Σκοτ Ντίσικ και το τρίτο για τον Tράβις.

Το πρώην ζεύγος ξεκίνησε τη σχέση του το 2006, αλλά μετά από τρία παιδιά και πολλαπλούς χωρισμούς και συμφιλιώσεις στην πορεία, χώρισαν οριστικά το 2015. Ο Σκοτ φαίνεται να έχει εξοστρακιστεί σε μεγάλο βαθμό από τη «φυλή Kαρντάσιαν-Τζένερ« μετά από μια σειρά προσβλητικών σχολίων που έκανε καθώς άρχιζε η σχέση της πρώην του με τον Tράβις.

Στα σχόλια στην ανάρτηση της αποκάλυψης, ορισμένοι θαυμαστές αναφέρθηκαν στο αστέρι των Καρντάσιαν. «Δεν έχω δει την Κόρτνεϊ τόσο χαρούμενη από τότε που άφησε τον Σκοτ», είπε ένα άτομο.