ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη Βρετανία: Συγκινητική επανένωση μίας γάτας με το αφεντικό της, έπειτα από 11 χρόνια

Μεγάλη Βρετανία: Συγκινητική επανένωση μίας γάτας με το αφεντικό της, έπειτα από 11 χρόνια
FACEBOOK / SIAN SEXTON.

Η γατούλα το «έσκασε» από το σπίτι της, κατά τη διάρκεια μετακόμισης.

Μία συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου μία γατούλα, η Ντέιζι, ενώθηκε ξανά με τη γυναίκα που την έχασε, πριν από ένδεκα ολόκληρα χρόνια.

Η Ντέιζι, όπως ονομάζεται η γατούλα, το «έσκασε» από το σπίτι κατά τη διάρκεια μετακόμισης, το 2012. Η ιδιοκτήτρια του κατοικίδιου, η Σίαν Σέξτον, δήλωσε την εξαφάνιση της Ντέιζι, ωστόσο, για περισσότερο από μία δεκαετία δεν είχε κανένα νέο της!

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Η Σέξτον δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον κτηνίατρο, που τής ανέφερε ότι η γάτα της βρισκόταν στην κλινική του. «Είμαι ακόμη σοκαρισμένη», τονίζει η 43χρονη. Η γάτα ζούσε ως αδέσποτη για πάνω από δέκα χρόνια.

Όπως διαπιστώθηκε, περαστικοί που ανησύχησαν για την υγεία της, την πήγαν στον κτηνίατρο. «Είχε γρίπη και το τρίχωμά της ήταν σε κακή κατάσταση. Οι άνθρωποι που την έφεραν, δεν πίστευαν ότι θα επιβίωνε και αυτόν τον χειμώνα», σύμφωνα με τη Σίαν Σέξτον. Η Ντέιζι ανταποκρίνεται καλά στη φαρμακευτική αγωγή.

«Επιβίωσε στους δρόμους όλον αυτόν τον καιρό και επιστρέφει επιτέλους σε εμάς. Ελπίζουμε ότι θα περάσει μαζί μας, τις υπόλοιπες μέρες της ζωής της. Θα έχει ενδιαφέρουν να γνωρισθούμε από την αρχή. Αναρωτιέμαι αν θα αναγνωρίσει την αδελφή της», συμπληρώνει και συγκινημένη, επισημαίνει ότι «δεν θέλω να εξαφανισθεί ξανά».

Σχετικές ειδήσεις