ΚΟΣΜΟΣ

Eύα Λονγκόρια: «Είμαι τυχερή που μεγάλωσα χωρίς την πίεση των σόσιαλ μίντια»

H Εύα Λονγκόρια
H Εύα Λονγκόρια
ΑΡ

Η Eύα Λονγκόρια μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τύχη της να μεγαλώνει χωρίς αυτά, ανακαλύπτοντας μόνη της την αυτοεκτίμησή της.

Η Εύα Λονγκόρια μίλησε για τα σόσιαλ μίντια, τις πιέσεις που ασκούν στα νέα κορίτσια αλλά και τη δική της σχέση με την ομορφιά. Πριν από την εκδήλωση Women of Worth της L'Oréal Paris, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» είπε ότι μεγάλωσε χωρίς τις πιέσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ότι βρήκε την αυτοεκτίμησή της εκ των έσω.

«Ήμουν τυχερή που δεν μεγάλωσα στην εποχή των social media. Ποτέ δεν είχα αυτή τη σχέση με την ομορφιά με την οποία πιστεύω ότι μεγαλώνουν πολλά νεαρά κορίτσια, ειδικά σήμερα, με τις πιέσεις και τη σύγκριση και την προσπάθεια να συμβαδίσουν με αυτές τις πολλές φορές ανέφικτες εικόνες», είπε η 48χρονη Λονκγόρια στο PEOPLE. Μεγαλώνοντας με αδερφές, η ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε οτι ένιωθε επίσης ενδυναμωμένη από τις γυναίκες γύρω της. «Προέρχομαι από μια οικογένεια ανεξάρτητων, δυνατών γυναικών. Δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ για αυτά τα πρότυπα» λέει.

«Η μαμά μου μεγάλωσε τέσσερα κορίτσια, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, είχε μία δουλειά πλήρους απασχόλησης, το δείπνο ήταν στο τραπέζι κάθε μέρα στις έξι, ήταν σε κάθε πρακτική χορωδίας, cheerleading, παντού», πρόσθεσε. «Και έτσι για μένα, είναι σαν «Ουάου». Πάντα σκέφτομαι, «Δεν κάνω αρκετά στη ζωή μου!»».

Η Έβα Λονγκόρια έχει ανακηρυχθεί ως μία από τις ομορφότερες γυναίκες του Χόλιγουντ από πολλά περιοδικά, όπως το People, και έχει πρωταγωνιστήσει επίσης σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Το 2008, σε συνεργασία με τον σεφ Τοντ Ίνγκλις, άνοιξε το εστιατόριο Beso στο Λος Άντζελες ενώ πουλάει τη δική της σειρά ρούχων. Το 2006 ίδρυσε τον οργανισμό Eva's Heroes, ο οποίος προσφέρει χρήματα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, ενώ ένας άλλος οργανισμός, το Eva Longoria Foundation, έχει στόχο να εξαλείψει το κενό εκπαίδευσης στα κορίτσια από τη Λατινική Αμερική.

Πριν απο λίγες εβδομάδες έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγος της Εύα Λονγκόρια, Τάιλερ Κρίστοφερ, σε ηλικία 50 ετών. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «General Hospital» έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο Σαν Ντιέγκο.