ΚΟΣΜΟΣ

Κόρτνεϊ Κοξ: Θυμήθηκε τη σκηνή με τον Μάθιου Πέρι στα Φιλαράκια

Κόρτνεϊ Κοξ: Θυμήθηκε τη σκηνή με τον Μάθιου Πέρι στα Φιλαράκια

Η Κόρτνεϊ Κοξ μάλιστα ανέφερε στους θαυμαστές της ότι «ελπίζω να σας κάνει χαρούμενους».

Η Κόρτνεϊ Κοξ ανέβασε στο Instagram μια από τις πιο γνωστές σκηνές στα «Φιλαράκια». Μέρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, η τηλεοπτική του σύζυγος και φίλη του, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια στο ρόλο της «Μόνικα» να χορεύει με το τραγούδι της σειράς, έχοντας μια ωμή γαλοπούλα στο κεφάλι της. Η Κόρτνεϊ Κοξ μάλιστα ανέφερε στους θαυμαστές της ότι «ελπίζω να σας κάνει χαρούμενους».

Σε ένα από τα επεισόδια για την Ημέρα των Ευχαριστιών στο «Friends», η Μόνικα φοράει μια γαλοπούλα στο κεφάλι της με γυαλιά ηλίου και καπέλο και χορεύει για τον Τσάντλερ, προκειμένου να τον κάνει να γελάσει.

Το «αντίο» της Μόνικα στον Τσάντλερ

Η Κόρτνεϊ Κοξ μάλιστα είχε αναφερθεί και στον θάνατο του Μάθιου Πέρι. «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα», έγραψε στο κείμενο που συνόδεψε μαζί με ένα απόσπασμα από τη δημοφιλή κωμωδία του NBC. «Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου».