ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμια κατακραυγή για το «μπλακ άουτ» στο Χ: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα σε χιλιάδες χρήστες

Προβλήματα στη λειτουργία του X (πρώην Twitter)
Προβλήματα στη λειτουργία του X (πρώην Twitter)
ΑΡ

Τεράστιο πρόβλημα λειτουργίας αντιμετώπισε το X (Twitter), καθώς εκατομμύρια χρήστες προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα να κάνουν retweet. 

Το πρωί της Πέμπτης (21.12) οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης του Έλον Μασκ διαπίστωσαν με έκπληξη ότι στον λογαριασμό τους δεν εμφανίζονται τα tweets και το timeline είναι άδειο.

Σύμφωνα με το Downdetector, περισσότεροι από 77.000 χρήστες του X, της πλατφόρμας παλαιότερα γνωστής ως Twitter, ανέφεραν προβλήματα με τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Οι συνδρομητές στον Καναδά, τη Βρετανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες ανέφεραν προβλήματα με την πρόσβαση τόσο στο X όσο και στο X Pro, παλαιότερα γνωστό ως TweetDeck.

Στα social media δημιουργήθηκε το trend #TwitterDown, όπου οι χρήστες άρχισαν να επικρίνουν τον Μασκ, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω στη λειτουργία του συγκεκριμένου μέσου από τη στιγμή που το αγόρασε.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, παλαιότερα γνωστή ως Twitter, αποκαταστάθηκε λίγη ώρα μετά. Σύμφωνα με την πλατφόρμα Downdetector, τα προβλήματα ξεκίνησαν στις περίπου στις 7:16 π.μ. και η λειτουργία της πλατφόρμας αποκαταστάθηκε περίπου στις 8:43 π.μ.