ΚΟΣΜΟΣ

Εσπρωξε Ινδό μετανάστη στις ράγες του μετρό

Εσπρωξε Ινδό μετανάστη στις ράγες του μετρό

Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό μιας γυναίκας, η οποία έσπρωξε την Παρασκευή έναν 46χρονο ινδό μετανάστη στις ράγες του μετρό, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει τη ζωή του. Είναι το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται σε διάστημα ενός μήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, ο ινδός μετανάστης, Σουνάντο Σεν, έχασε τη ζωή του όταν μια γυναίκα τον έσπρωξε στις ράγες του τρένου καθώς η αμαξοστοιχία πλησίαζε στο σταθμό του μετρό στην περιοχή Κουίνς.

Πλάνα από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού, δείχνουν μια γυναίκα, περίπου 20 ετών, να τρέχει προς τον Σεν και να τον σπρώχνει από την πλατφόρμα του μετρό. Ο άτυχος 46χρονος έπεσε μπροστά από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία και βρήκε μοιραίο θάνατο.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλουμπεργκ, δήλωσε δεν ξέρει με ποιον τρόπο μπορούν να αποφεύγονται τέτοιου είδους δυστυχήματα. «Ζούμε σε ένα κόσμο όπου οι πλατφόρμες του μετρό είναι ανοιχτές για το κοινό. Πάντα θα υπάρχει κάποιο διαταραγμένο άτομο», ανέφερε.

Ο Σεν ζούσε στις ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια και σύμφωνα με την εφημερίδα στις αρχές του έτους είχε καταφέρει να ανοίξει τη δική του επιχείρηση.