ΚΟΣΜΟΣ

25χρονη παρίστανε το αγόρι για να αποπλανεί έφηβες κοπέλες

25χρονη παρίστανε το αγόρι για να αποπλανεί έφηβες κοπέλες

Μια υπόθεση που θυμίζει την ταινία ''Boys Don't Cry'' εκδικάζεται σε δικαστήριο στο Εδιμβούργο

Η Christine Wilson παρουσιάζονταν σε ανήλικες που πλησίαζε ως «Chris». Μια 15χρονη μάλιστα τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που δέχτηκε να ολοκληρώσουν τις σεξουαλικές τους επαφές.

Τελικά όμως ανακάλυψε ότι είχε εξαπατηθεί και την κατήγγειλε στις αρχές.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, το 2008 η Wilson είχε προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή με μία ακόμη έφηβη, παριστάνοντας τον άντρα.

«Το κορίτσι πίστευε ότι η Wilson ήταν ένα 17χρονο αγόρι. Είχαν μάλιστα και σεξουαλική επαφή. Ξεκίνησαν με φιλιά και αγκαλιές, όμως μέσα στους 3 μήνες της σχέσης τους προχώρησαν ακόμη περισσότερο» είπε η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η Wilson χρησιμοποίησε ένα σεξουαλικό αντικείμενο για να την παραπλανήσει και να την κάνει να πιστέψει ότι ήταν όντως αγόρι. «Ήταν η πρώτη σεξουαλική επαφή του θύματος. Πίστευε ότι ήταν πραγματικό. Είχαν δηλώσει και οι δυο τους τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλο. Το θύμα πίστευε ότι προχωρώντας ένα ακόμη βήμα η σχέση τους θα γινόταν πιο δυνατή» είπε η εισαγγελέας.

«Όλες οι επαφές γίνονταν κάτω από σκεπάσματα και δεν έβλεπαν ο ένας τον άλλο γυμνό» είπε ακόμη.

Η συνήγορος υπεράσπισης της Wilson ισχυρίστηκε ότι η πελάτισσά της πάσχει από διαταραχή ταυτότητας, ζητώντας να υποβληθεί σε θεραπεία.