ΚΟΣΜΟΣ

Κάρλα Μπρούνι: Οδυνηρή δοκιμασία οι κατηγορίες κατά του Νικολά

Κάρλα Μπρούνι: Οδυνηρή δοκιμασία οι κατηγορίες κατά του Νικολά

Πολύ επώδυνη δοκιμασία είναι για την Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί και την οικογένειά της με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, η διατύπωση κατηγοριών σε βάρος του Νικολά Σαρκοζί, στο πλαίσιο της υπόθεσης Μπετανκούρ.


«Η οικογένεια μου και εγώ, ζούμε μια πολύ οδυνηρή δοκιμασία. Είναι πολύ δύσκολο να μην μιλώ γι αυτό αλλά είναι επίσης πολύ δύσκολο να μιλώ γι' αυτό. Εξοργίζομαι που δεν μπορώ να εκφράζομαι γι' αυτό» δήλωσε η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Η Κάρλα περιγράφει τον Σαρκοζί της «ήρεμο και μαχητικό» μετά τη δικαστική έρευνα την περασμένη Πέμπτη για εκμετάλλευση προσώπου εν αδυναμία, της Λιλιάν Μπετανκούρ, της κληρονόμου του ομίλου καλλυντικών L' Oreal.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια», προσθέτει η Μπρούνι. «Είναι αδιανόητο να φανταστώ ότι ένας άνδρας σαν κι αυτόν μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία μιας γυναίκας που έχει την ηλικία της μητέρας του».

Επίσης, το πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια σχολιάζει τη συζήτηση που προκλήθηκε για το τραγούδι της «Le Pingouin», που περιλαμβάνεται στο δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα. Στο τραγούδι αυτό ορισμένοι αναγνώρισαν το πρόσωπο του Φρανσουά Ολάντ.

«Ο πιγκουίνος δεν έχει πρόσωπο», δηλώνει η Μπρούνι, το τραγούδι αυτό «είναι μια απάντηση σε κάθε επίθεση στην οποία δεν ήξερα να απαντήσω. Είναι μια μεταφορά», τονίζει. «Δεν βάζω στόχο ένα πρόσωπο αλλά χίλια πρόσωπα, που μπορούν να είναι δυσάρεστα σε πολλές καταστάσεις. Σάστισα από τις ερμηνείες που δόθηκαν».