ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Γνωρίστε τη γυναίκα που μεγάλωσαν… μαϊμούδες! (videos)

Βρετανία: Γνωρίστε τη γυναίκα που μεγάλωσαν… μαϊμούδες! (videos)

Ισχυρίζεται ότι είναι μία… Ταρζάν της πραγματικής ζωής!

Η Marina Chapman, δεν είναι μία ακόμα συνηθισμένη γιαγιά από το Μπράντφορντ. Παιδί ακόμα, εγκαταλείφθηκε στη ζούγκλα της Κολομβίας, όπου έγινε μέλος μιας οικογένειας Καπουτσίνων μαϊμούδων. Υποστηρίζει μάλιστα ότι η ομάδα των θηλαστικών τής δίδαξε πώς να τρώει, να πίνει και να επιβιώνει, μέχρι που ένα ζευγάρι τη βρήκε να τρώει γυμνή καρύδες και την υιοθέτησε.

«Έπρεπε να μάθω να μιλάω και δεν ήθελα να φορώ ρούχα», εξομολογείται η 63 ετών πλέον Μαρίνα σε ένα ντοκιμαντέρ της βρετανικής τηλεόρασης, ελπίζοντας να βρει την πραγματική της οικογένεια.

Η μητέρα δύο παιδιών, έκανε μάλιστα εξονυχιστικά τεστ προκειμένου να αποδείξει τους ισχυρισμούς της. Πέρασε με επιτυχία ανιχνευτή ψεύδους, ενώ οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως σε νεαρή ηλικία είχε υποστεί υποσιτισμό, ανάλογο με αυτόν που προκαλείται από κατανάλωση αποκλειστικά ξηρών καρπών και φρούτων. Αυτό ήταν και το καθημερινό… μενού της Μαρίνας, η οποία είναι πια ειδική μελετητής των Καπουτσίνων, που θεωρούνται μοναχική φυλή.

Κάποιοι πάντως υποστηρίζουν πως η ιστορία είναι αποκύημα της φαντασίας της, λόγω του τραύματος που υπέστη όταν εγκαταλείφθηκε…

Διαβάστε ακόμα:

Νέα Υόρκη: Δε φαντάζεστε πού σφήνωσε το δάχτυλό του εν πτήσει!

Βερολίνο: Φρικιαστικό έγκλημα! Τον έκοψε κομμάτια και μαγείρεψε το κεφάλι του

Φλόριντα: Κολύμπησε πάνω σε μια φάλαινα- καρχαρία! (video+photos)

Αυστραλία: Αρνήθηκαν να παραλάβουν σορό λόγω… βάρους!