ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Κάρολος: Οι Μίντλετον δεν με αφήνουν να δω τον εγγονό μου

Πρίγκιπας Κάρολος: Οι Μίντλετον δεν με αφήνουν να δω τον εγγονό μου

Οικογενειακά προβλήματα, όπως πολλές άλλες φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της Daily Mail ο66χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τον "εκΜιντλετονισμό" του γιου του Γουίλιαμ, μαζί με ένα παράπονο ότι η οικογένεια της Κέτι δεν τον αφήνει πια να δει τον εγγονό του.

"Άσε που η Κάρολ φέρεται σαν να είναι βασίλισσα", φέρεται να γκρινιάζει στους δικούς του ανθρώπους ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, μιλώντας για τη μητέρα της Κέιτ.

Η Κάρολ Μίντλετον φαίνεται να ελέγχει τα πάντα με τον τρόπο της.

"Ρυθμίζει τα πάντα. Από το πότε θα πάρει υπνάκο ο Γεώργιος μέχρι πότε και τι θα φάει", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι ο Κάρολος διαρκώς παραπονιέται "Δεν με αφήνουν να δω τον εγγονό μου".

Σε μια ασυνήθιστη ενέργεια μάλιστα προχώρησε και ο εκπρόσωπος του Clarence House καθώς εξέδωσε ανακοίνωση μετά από σχετική ερώτηση για το πότε ήταν η τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Κάρολος είδε τον εγγονό του.

"Δεν θα σχολιάσουμε τις λεπτομέρειες των ιδιωτικών συναντήσεων. Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει μια εξαιρετική σχέση με τον εγγονό του", ανέφερε σχετικά.

Σχετικές ειδήσεις