ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος 20χρονου μοντέλου: Πήδηξε στο κενό για να αποφύγει ομαδικό βιασμό! (video)

Φρικτός θάνατος 20χρονου μοντέλου: Πήδηξε στο κενό για να αποφύγει ομαδικό βιασμό! (video)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή Τουρκάλα, προτιμώντας να πηδήξει στο κενό από τα υποταχθεί στις ανώμαλες ορέξεις των επίδοξων βιαστών της.

Η 20χρονη Gulay Bursali, μια νεαρή φοιτήτρια που εργαζόταν και ως μοντέλο, επισκέφθηκε για διακοπές την Κωνσταντινούπολη, μαζί με το φίλο της Engin.

Το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη φτωχή συνοικία Basaksehir, καθώς θέλησε να αποφύγει το υψηλό κόστος ενός ξενοδοχείου. Δεν φανταζόταν ότι ο μεσίτης, μέσω του οποίου νοίκιασαν το σπίτι, είχε φρικιαστικά σχέδια γι΄ αυτούς, τα οποία θέλησε, μάλιστα, να πραγματοποιήσει το πρώτο βράδυ της διαμονής τους.

Επισκέφθηκε λοιπόν το διαμέρισμα μαζί με έναν φίλο του και ενώ το νεαρό ζευγάρι είχε μόλις επιστρέψει από νυχτερινή διασκέδαση. Οι δύο άντρες χτύπησαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι με την πρόφαση ότι ήθελαν να πάρουν από μέσα κάποια πράγματα που είχαν ξεχάσει.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ξυλοκόπησαν άγρια τον Engin, ενώ αφού του πήραν το κινητό, τον κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια, για να «επικεντρωθούν» στην όμορφη 20χρονη, η οποία είχε υποστεί σοκ.

tourkia autoktonia1

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο νεαρός Τούρκος στην αστυνομία, οι δύο επίδοξοι βιαστές έγδυσαν την άτυχη σύντροφό του με σκοπό να την κακοποιήσουν σεξουαλικά. Αυτή ωστόσο κατάφερε να τους ξεφύγει και να βγει στο περβάζι του παραθύρου, απειλώντας πως θα πηδήξει αν την τραβούσαν μέσα.

«Άκουσα μία γυναίκα να φωνάζει βοήθεια και μετά είδα τη γυμνή κοπέλα. Ούρλιαζε "μην με τραβήξετε μέσα, θα πηδήξω", ενώ ανδρικές φωνές από το εσωτερικό του διαμερίσματος τής ζητούσαν να μπει μέσα, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα καλέσουν την αστυνομία», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας σε ένα τοπικό κανάλι, υποστηρίζοντας ότι έμεινε αμέτοχος, φοβούμενος ότι η νεαρή θα πηδήξει.

tourkia autoktonia

«Δεν την ενδιέφερε. Άκουσα να τους απειλεί δύο ακόμη φορές πως θα πηδήξει φωνάζοντας για βοήθεια. Δεν είπα τίποτα, γιατί ένιωσα πως αν κινιόταν έστω και λίγο θα έπεφτε», συμπλήρωσε.

Αποφάσισε έτσι να καλέσει την αστυνομία, ωστόσο πριν προλάβει να πληκτρολογήσει τον αριθμό, η Bursali πραγματοποιούσε ήδη ελεύθερη πτώση στο κενό…

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το μεσίτη και το συνεργό του, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή διαφεύγουν της σύλληψης.

Σχετικές ειδήσεις