ΚΟΣΜΟΣ

Οι διάσημοι... βοηθούν τους πεινασμένους της Αφρικής

Οι διάσημοι... βοηθούν τους πεινασμένους της Αφρικής
Πλήθος διασημοτήτων, συμμετέχουν σε ταινία, που στόχο έχει να συμβάλλει στην καταπολέμηση της πείνας που θερίζει τη Σομαλία.

Πλήθος διασημοτήτων, από την Λέιντι Γκάγκα, τη Μαντόνα και τον Έμινεμ, έως τον Στινγκ και τον Ντέηβιντ Μπέκαμ, συμμετέχουν σε ταινία, που στόχο έχει να συμβάλλει στην καταπολέμηση της πείνας που θερίζει τη Σομαλία και άλλες χώρες της Ανατολικής Αφρικής.

Η συμμετοχή τους γίνεται στο πλαίσιο δράσης της οργάνωσης "Σώστε τα παιδιά", που, εν προκειμένω, στοχεύει στην κατά το δυνατόν μεγαλύτερη ενημέρωση του κόσμου για τις άθλιες συνθήκες επιβίωσης στις χώρες της Ανατολικής Αφρικής, αλλά και στη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να σταλούν τρόφιμα και φάρμακα.

Ο κατάλογος των τραγουδιστών, ηθοποιών, αθλητών, περιλαμβάνει περί τα 50 διάσημα ονόματα. Η ταινία - καμπάνια μεταδόθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη, μέσα από τις ιστοσελίδες των καλλιτεχνών στο Twitter και το Facebook, οι οποίοι συγκεντρώνουν ήδη 600 εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς, ενώ αναμένεται να την δουν, παγκοσμίως, περισσότερα από ένα δις. θεατές.