Αεροδρόμιο Χίθροου: Δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι πτήσεις της British Airways

Newsroom Newsroom

Αεροδρόμιο Χίθροου: Δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι πτήσεις της British Airways

Οι αρχές του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου είπαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/5) ότι υπήρχαν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις σε πτήσεις της British Airways από το αεροδρόμιο μετά μια παγκόσμια διακοπή στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας.

Η εταιρεία διεκπεραίωσε μερικές πτήσεις από τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανίας χθες, αλλά εκατοντάδες επιβάτες βρίσκονται ήδη σε πολύωρη αναμονή στο Χίθροου.

«Έχουμε κινητοποιήσει επιπλέον συναδέλφους στο Χίθροου να βοηθήσουν τους επιβάτες στα διάφορα τερματικά και προσφέρουμε δωρεάν νερό και σνακ», είπε σε ανάρτησή του στο Twitter το Χίθροου.

Την Κυριακή το αεροδρόμιο είπε ότι αναμένονταν επιπλέον καθυστερήσεις και ακυρώσεις, και συμβούλεψε τους επιβάτες να μην ταξιδέψουν προς το αεροδρόμιο αν δεν είχε γίνει νέα κράτηση σε άλλη πτήση.

Το Σάββατο, οι Βρετανικές Αερογραμμές ακύρωσαν όλες τις πτήσεις των από το Χίθροου, το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης, και αυτές από το Gatwick, όταν κάποιο πρόβλημα στο τροφοδοτικό διέκοψε τις διαδικασίες παγκόσμια και επηρέασε τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και τον ιστότοπό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved