ΚΟΣΜΟΣ

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Το ζευγάρι Ρώσων κανιβάλων τάιζε ανθρώπινο κρέας στρατιώτες

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Το ζευγάρι Ρώσων κανιβάλων τάιζε ανθρώπινο κρέας στρατιώτες

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τη φρικτή δράση των Ρώσων κανιβάλων που από το 1999 σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 ανθρώπους.

Ο αρρωστημένες τους ορέξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, η Ναταλία Μπακσέεβα και ο 35χορονος σύζυγος της Ντμίτρι όσα ανθρώπινα μέλη δεν έτρωγαν οι ίδιοι, τα αποθήκευαν στην κατάψυξη, και αργότερα τα χρησιμοποιούσαν ως υλικά σε φαγητά που πουλούσαν σε σπουδαστές στρατιωτικής ακαδημίας, στην οποία εργαζόταν η γυναίκα, προκειμένου να βγάλουν έξτρα εισόδημα.

jh cannibal muzz

Ωστόσο, ο σκοπός τους ήταν πιο σκοτεινός... καθώς ταΐζοντας τους ανυποψίαστους στρατιωτικούς με πίτες που περιείχαν ανθρώπινο κρέας, ήθελαν να τους μετατρέψουν σε κανίβαλους!

Αν και επισήμως η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τον τρόπο με τον οποίο το ζευγάρι προσέλκυε τα θύματά του, ρωσικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι μια από τις μεθόδους του ήταν να χρησιμοποιεί ιστοσελίδες για ραντεβού με γυναίκες.

Οι φρικτές τους πράξεις άρχισαν να αποκαλύπτονται όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τα λείψανα μιας γυναίκας σε στρατιωτικό κοιτώνα. Αργότερα ανακαλύφθηκε ένα κινητό τηλέφωνο σε δρόμο της πόλης, που περιείχε ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ντμίτρι να ποζάρει με τα μέλη της ακρωτηριασμένης γυναίκας. Αρχικά αρνήθηκε ότι τη σκότωσε, λέγοντας πως βρήκε τα λείψανα και αποφάσισε να βγάλει selfie, ωστόσο μετά έχασε το κινητό του.