ΚΟΣΜΟΣ

Κανίβαλοι βίασαν και έφαγαν ζωντανή 44χρονη μπροστά στο σύζυγό της

Κανίβαλοι βίασαν και έφαγαν ζωντανή 44χρονη μπροστά στο σύζυγό της

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα με θύματα έναν άνδρα και μία γυναίκα στη Βραζιλία.

Η 44χρονη Cristina Amaral και ο 57χρονος σύζυγός της, Juvenal βρέθηκαν άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι τους από μία συμμορία κανιβάλων, όπως αποδείχτηκε. Το άτυχο ανδρόγυνο φέρεται να έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων τους, όταν αρνήθηκε να τους παραχωρήσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν θαμμένα στην αυλή του σπιτιού τους στην περιοχή Camacari στην βορειοανατολική Βραζιλία. Μάλιστα, όπως είχε γνωστό, από την 44χρονη έλειπαν ζωτικά όργανα.

4889496400000578 5307377 Allegations Daniel Santos Neves 29 and Carlos Alberto Neres 25 w a 3 1516804672425

Οι δράστες, ένας 29χρονος, ένας 25χρονος και 3 ανήλικοι, 13, 14 και 16 ετών, που συνελήφθησαν αργότερα, σύμφωνα με τις δηλώσεις επικεφαλής της αστυνομίας, βίασαν την άτυχη γυναίκα μπροστά στα έντρομα μάτια του άτυχου συζύγου της, στη συνέχεια αφαίρεσαν τα γεννητικά της όργανα και έφαγαν κομμάτια από το σώμα της. Σύμφωνα με την αστυνομία ο κανιβαλισμός των θυμάτων αποτελεί ένα είδος τελετουργικού της συμμορίας.

Έπειτα οι κανίβαλοι έδειραν και μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον άτυχο 57χρονο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι δράστες τρύπωσαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τους ληστέψουν. Οι κανίβαλοι φέρεται να έμαθαν για τα λεφτά που είχε το ανδρόγυνο από την γιαγιά του ενός που δούλευε ως καμαριέρα εκεί.