ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Τη δολοφόνησε, έβαλε το κεφάλι της σε βαλίτσα και σκόρπισε τα υπόλοιπα μέλη της στα βουνά

Φρίκη: Τη δολοφόνησε, έβαλε το κεφάλι της σε βαλίτσα και σκόρπισε τα υπόλοιπα μέλη της στα βουνά

Ανατριχίλα και στους πιο έμπειρους αξιωματικούς προκάλεσε το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μία 27χρονη στην Ιαπωνία. Δράστης ένας 26χρονος, που γνώρισε την άτυχη κοπέλα στο Διαδίκτυο.

Η αστυνομικοί που ερεύνησαν το διαμέρισμα της 27χρονης κοπέλας που αγνοούνταν, βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα. Μέσα σε μία βαλίτσα, ο δολοφόνος είχε βάλει το κεφάλι της κοπέλας και τα υπόλοιπα μέλη της, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, τα πέταξε σε άλλες περιοχές της Ιαπωνίας.

frik

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 26χρονος Yevgeniy Vasilievich Bayraktar από τη Νέα Υόρκη, που είχε γνωρίσει το θύμα στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Mirror, ο νεαρός δήλωσε στην αστυνομία ότι έβαλε το κεφάλι της 27χρονος μέσα στη βαλίτσα και αργότερα μετέφερε τον κορμό και τα δύο της χέρια στα βουνά δυτικά της Οσάκα και τα δυο της πόδια 50 χλμ, μακριά στο Κιότο.

Η κοπέλα εθεάθη για τελευταία φορά στα μέσα Φεβρουαρίου να μπαίνει στο κτήριο, όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της μαζί με τον δολοφόνο της. Μάλιστα, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον δράστη να μπαινοβγαίνει πολλές φορές στο εν λόγω κτήριο, λογικά για να εξαφανίσει τα ίχνη.