ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο πήδηξε από τον 6ο όροφο για να γλιτώσει από τον επίδοξο βιαστή της και συνελήφθη! (vid+pics)

Μοντέλο πήδηξε από τον 6ο όροφο για να γλιτώσει από τον επίδοξο βιαστή της και συνελήφθη! (vid+pics)

Φύλακα άγγελο είχε μια 22χρονη Ρωσίδα, η οποία απέφυγε το θάνατο από θαύμα πέφτοντας από τον 6ο όροφο ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, προκείμενου – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της – να ξεφύγει από έναν Αμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει και να τη σκοτώσει – Γιατί τη συνέλαβαν οι Αρχές;

Η Ekaterina Stetsyuk,, με καταγωγή από το Ιρκούτσκ της Ανατολικής Σιβηρίας, ισχυρίζεται ότι όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον άνδρα, εκείνος τη απείλησε με ένα μαχαίρι στο λαιμό. Μην έχοντας έτσι άλλη επιλογή, πήδηξε από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου ως απέλπιδα προσπάθεια για να σωθεί.

stetsiouk copy

Ως εκ θαύματος από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δεν έφτανε ωστόσο ο εφιάλτης που έζησε, καθώς εκεί την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, αφού συνελήφθη από τις Αρχές!

Και αυτό γιατί ο Αμερικανός επιχειρηματίας που κατηγορείται από την κοπέλα ότι προσπάθησε να τη βιάσει και να τη σκοτώσει κατέθεσε μήνυση εναντίον της παρουσιάζοντας μία εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή της ιστορίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ίδια η Ρωσίδα η οποία εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας του επιτέθηκε πρώτη και όταν εκείνος κάλεσε την αστυνομία εκείνη πήδηξε από το μπαλκόνι για να το σκάσει, αφού οι νόμοι για πορνεία είναι πολύ αυστηροί στο Ντουμπάι.

stetsiouk5

Η άτυχη κοπέλα τέθηκε αμέσως υπό κράτηση, ενώ ο θάλαμός της στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρείται από αστυνομικούς. Από εκεί έστειλε πάντως ένα μήνυμα μέσω βίντεο στους δικούς της, προκειμένου να τους καθησυχάσει.

«Τα πάω καλά, μην ανησυχείτε για μένα. Με επισκέφθηκαν από το ρωσικό προξενείο και μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Η εγχείρησή μου αναβλήθηκε. Θα δούμε πώς θα πάει. Όλα είναι εντάξει, ήρθε και με είδε η φίλη μου. Μην ανησυχείτε, όλα είναι καλά, σας αγαπώ», αναφέρει σε αυτό.

Την ίδια ώρα, η οικογένειά της Stetsyuk στη Ρωσία κάνει εκστρατεία για να συγκεντρώσει τα περίπου 15.000 ευρώ που απαιτούνται για τα έξοδα νοσηλείας της και δίνει αγώνα προκειμένου το νεαρό μοντέλο να απαλλαχτεί από τις κατηγορίες και να διωχθεί «ο πραγματικός ένοχος της υπόθεσης», που τυγχάνει να είναι ένα πολύ ισχυρό άτομο με διασυνδέσεις στο Ντουμπάι.

«Η σπονδυλική της στήλη είναι σπασμένη. Δεν μπορεί να περπατήσει ή να κινηθεί, ωστόσο οι γιατροί ελπίζουν πως ο νωτιαίος μυελός είναι άθικτος», αποκάλυψε στενή της φίλη.

stetsiouk3 copy

«Οι κακόβουλοι που λένε ότι η κόρη μου δούλευε ως συνοδός καλά θα κάνουν να μάθουν ότι η Εκατερίνα ήταν διάσημο μοντέλο στο Ιρκούτσκ και πήγε στο Ντουμπάι με μηνιαίο συμβόλαιο για δουλειά. Ο άνδρας αυτός της επιτέθηκε, πήγε να τη σκοτώσει και τώρα ενοχοποιούν το κορίτσι μου», δήλωσε από την πλευρά της η μητέρα της 22χρονης στα τοπικά ΜΜΕ.

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις