ΚΟΣΜΟΣ

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ένας... νεκρός ιδιοκτήτης οίκων ανοχής κέρδισε την έδρα στη Νεβάδα! (vids)

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ένας... νεκρός ιδιοκτήτης οίκων ανοχής κέρδισε την έδρα στη Νεβάδα! (vids)

Μπορεί να έχασε τη… ζωή του, ωστόσο ένας υποστηρικτής και θαυμαστής του Τραμπ, κάτοχος επτά οίκων ανοχής και ενός στριπτιζάδικου στις ΗΠΑ κέρδισε την έδρα στην Πολιτειακή Συνέλευση της Νεβάδα!

Ο Ντένις Χοφ εξελέγη λοιπόν σήμερα (07/11) στο τοπικό κοινοβούλιο της Νεβάδας, παρά το γεγονός ότι έχει αποχαιρετήσει το μάταιο τούτο κόσμο εδώ και έναν μήνα.

Ο Χοφ, ο οποίος στηριζόταν από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα και τους χριστιανούς ευαγγελικούς, κατατρόπωσε τη Δημοκρατική υποψήφια, την – αν και… ζωντανή - εκπαιδευτικό Λίζια Ρομάνοφ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 68%.

Ο εκπρόσωπος της Ρομάνοφ δεν ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα να σχολιάσει την ήττα της από έναν πεθαμένο.

Ο Ντένις Χοφ αυτοπροσδιοριζόταν ως «Αμερικανός μαστροπός», καθώς ήταν ιδιοκτήτης ενός κλαμπ στριπτίζ, επτά οίκων ανοχής, εστιατορίων και βενζινάδικων. Επίσης, ήταν γνωστός ως ο συγγραφέας της μπεστ σέλερ αυτοβιογραφίας, με τίτλο «Η Τέχνη του Νταβατζή», ωστόσο με την είσοδο του Τραμπ στον Λευκό Οίκο έκανε «άνοιγμα» στην πολιτική

Συνήθιζε επίσης να αποκαλεί τον εαυτό του «ο Τραμπ του Πάρχαμπ», από την πόλη όπου ζούσε, στη Νεβάδα. Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο πρακτορείο Reuters τον περασμένο Ιούνιο, υποστήριζε μάλιστα ότι είχε πολλά κοινά με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο εκλογικός νόμος της Νεβάδας επιτρέπει να διατηρηθεί η υποψηφιότητα κάποιου ακόμα και μετά τον θάνατό του. Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα ορίσει τώρα τον αντικαταστάτη του Χοφ στο κοινοβούλιο της Πολιτείας.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Νάι, ο Χοφ βρέθηκε νεκρός τον περασμένο μήνα μέσα σε μια από τις επιχειρήσεις του στην πόλη Κρίσταλ. Κάποιοι φίλοι του που πήγαν να τον ξυπνήσουν, λίγες ώρες αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί πάντως τα αίτια του θανάτου του, με τις κακές γλώσσες να κάνουν πάντως λόγο για βραδιά ακολασίας που πέρασε με τις εργαζόμενές του.

Ο Χοφ είχε παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές.