Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στο διαδίκτυο:Τελικά δεν τον έφαγε ζωντανό το ανακόντα

Newsbomb

Ο διάσημος ερπετολόγος Πολ Ροσόλι είχε προαναγγείλει εδώ και μήνες ότι στο πολυδιαφημισμένο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel, «Eaten Alive», ένα ανακόντα θα τον κατάπινε ολόκληρο. Το ντοκιμαντέρ ωστόσο προβλήθηκε εχθές (08/12/2014) και προς μεγάλη... απογοήτευση όλων το ανακόντα δεν κατάπιε τον Ροσόλι...

Στην εκπομπή με τίτλο «Eaten Alive», ο Ροσόλι είχε δηλώσει πως θα προσπαθούσε να γίνει το γεύμα ενός ανακόντα 7,6 μέτρων μήκους «που θα τον άρπαζε και τον έσερνε στο βάθος του πλωτού δάσους». Αλλά μία ώρα και 40 λεπτά μετά από την 2ωρη εκπομπή, το μόνο που είδαν οι θεατές ήταν τον Ροσολί να αποτυγχάνει παταγωδώς να γίνει τροφή του ανακόντα, καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν να τυλιχτεί το φίδι γύρω του, να δαγκώσει το κράνος του και τελικά να τον αφήσει να φύγει.

Φυσικά, οι θεατές την εκπομπής, κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αρνητικά σχόλια τόσο για την εκπομπή όσο και για το κανάλι, κυρίως εξαιτίας της συνέντευξης που είχε δώσει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες περιγράφοντας την εμπειρία του.

Στο δελτίο Τύπου που είχε δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του το Discovery Channel, ο Ροσόλι, που θα φορούσε ένα ειδικά ενισχυμένο κουστούμι με κράνος και συσκευές για τη μέτρηση των ζωτικών του οργάνων, περιγράφει την εμπειρία του: «Μου επιτέθηκε κατευθείαν στο πρόσωπο. Το τελευταίο πράγμα που είδα ήταν το ορθάνοιχτο στόμα του προτού όλα γίνουν μαύρα. Την ώρα που συνέβαινε αυτό, με τύλιξε και τράβηξε τα πόδια μου. Ένιωσα το κουστούμι να ραγίζει. Ένιωθα λες και τα χέρια μου ξεκολλούσαν από τη θέση τους». Τονίζει επίσης πως έμεινε μία ώρα μέσα στο φίδι, πράγμα πολύ δύσκολο για τον ίδιο γιατί είναι κλειστοφοβικός.

Οι τηλεθεατές αντέδρασαν με αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, ειρωνευόμενοι τον παρουσιαστή και την εκπομπή.