Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Το προβατάκι με το πρόσωπο… θυμωμένου γέρου! (video+photos)

Newsbomb

Σοκαρισμένος, αλλά υπερήφανος δηλώνει ένας Ρώσος κτηνοτρόφος, ο οποίος περίμενε με αγωνία τη γέννα της προβατίνας του, προκειμένου να αυξήσει το εισόδημά του.

Και αυτό γιατί ένα από τα προβατάκια γεννήθηκε… θυμωμένο! Και για την ακρίβεια, μερικά ίσως… χρονάκια μεγαλύτερο!

Το άτυχο προβατάκι, με το πρόσωπο θυμωμένου γέρου και τη μεγάλη μύτη, έχει «τρομοκρατήσει» τους κατοίκους ενός ολόκληρου χωριού στη βορειο-δυτική Ρωσία και όχι μόνο, καθώς η φωτογραφία του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο 45χρονος πάντως Blasius Lavrentiev από το Chirka του Dagestan δεν φαίνεται να σκέφτεται καν κάποια από τις προτάσεις που φθάνουν στα χέρια του καθημερινά για την πώλησή του, με πρώτη και καλύτερη αυτή από ένα τσίρκο που προσέφερε τα 10πλάσια από όσα κοστίζει ένα φυσιολογικό πρόβατο. Το προβατάκι δεν πρόκειται, έτσι, να γίνει ούτε το γεύμα κανενός, αλλά και ούτε αντικείμενο έκθεσης.

provato oldman

«Είχαμε έναν αρκετά βαρύ χειμώνα και όταν παρατήρησα ότι μία από τις προβατίνες μου έγκυος ήταν έγκυος, ένιωσα ανακούφιση, καθώς αυτό σήμαινε ότι είχα περισσότερα αρνιά και προϊόντα για να πουλήσω», εκμυστηρεύτηκε ο Ρώσος αγρότης, συμπληρώνοντας: «Στη γέννα ωστόσο έπαθα σοκ όταν είδα πως ένα από τα νεογέννητα έμοιαζε με ηλικιωμένο! Οι γονείς του είναι φυσιολογικά πρόβατα και δεν έχω καμία ιδέα γιατί γεννήθηκε έτσι. Δεν ξέρω πώς θα γίνει όταν μεγαλώσει, αλλά θα μείνει μαζί μας γιατί αποτελεί σπάνια ομορφιά».

«Έχω δει πολλά περίεργα πράγματα στη ζωή μου, αλλά τίποτα σαν αυτό», συμπλήρωσε ο 65χρονος γείτονας, Galkin.

Από την πλευρά του, τέλος, ο 49χρονος τοπικός κτηνίατρος Dorofei Gavrilov, ανέφερε: «Από ό, τι μπορούμε να καταλάβουμε βλέποντάς το, η ανωμαλία οφείλεται στο γεγονός ότι ο κτηνοτρόφος έδινε πολλή βιταμίνη Α στην προβατίνα»…