ΚΥΠΡΟΣ

Στα Κατεχόμενα ο Τούρκος υπουργός για θέματα ΕΕ

Στα Κατεχόμενα ο Τούρκος υπουργός για θέματα ΕΕ

Στα Κατεχόμενα θα πάει απόψε ο Τούρκος Υπουργός για θέματα ΕΕ και αρχιδιαπραγματευτής, Μεβλούτ Τσαβούσογλου,όπου θα έχει συναντήσεις με την Τουρκοκυπριακή ηγεσία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τσαβούσογλου θα έχει αύριο στις 10.30 το πρωί συνάντηση με τον Ντερβίς Έρογλου, και ακολούθως με την “πρόεδρο” της “βουλής”, Σιμπέρ Σιμπέλ, τον “πρωθυπουργό”, Οζκάν Γιοργκαντζίογλου και τον “υπουργό” εξωτερικών, Οζντίλ Ναμί. Το μεσημέρι ο Τούρκος Υπουργός θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Λευκωσίας και το απόγευμα θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους ηγέτες των κομμάτων Εθνικής Ενότητας, Δημοκρατικό, Κοινοτικής Δημοκρατίας. Το βράδυ ο “πρωθυπουργός”, Οζκάν Γιοργκαντζίογλου θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του στο ξενοδοχείο Ντομ στην Κερύνεια.

Το Σάββατο, ο κ. Τσαβούσογλου και ο κ. Ναμί θα δώσουν διάλεξη στο “πανεπιστήμιο” εγγύς Ανατολή γύρω στις 3 το απόγευμα. Αναμένεται να αναχωρήσει από τα κατεχόμενα μετά το δείπνο με το νέο διοικητική συμβούλιο του τ/κ εμπορικού επιμελητηρίου.

πηγη ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε επίσης

Οζερσάι για Κυπριακό: Αρχισαν τη διπλωματία του πήγαινε – έλα