MEDIA

Ευτυχείτε: Η έκπληξη του Γιώργου Θεοφάνους στην Κατερίνα Καινούργιου

Ευτυχείτε: Η έκπληξη του Γιώργου Θεοφάνους στην Κατερίνα Καινούργιου

Τηλεφωνική έκπληξη έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους στην Κατερίνα Καινούργιου για να δώσει τις ευχές του για την γιορτή της με την ίδια να του ανταποδίδει την έκπληξη κάνοντας τον να συγκινηθεί.

Ακόμα, ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» την αποχώρηση της Παρθένας Χοροζίδου και του Χρήστου Χολίδη από το J2US, αλλά και το παράπονο του Αντώνη Λουδάρου.

Μιλώντας για το J2US και τα παράπονα του Αντώνη Λουδάρου, είπε:
«Εκτιμώ πολύ τον Αντώνη Λουδάρο. Η επιτροπή τους έδωσε υψηλούς βαθμούς γιατί έχουν υψηλές προσδοκίες. Εγώ είπα ότι “αν ήμουν στην επιτροπή δεν θα τους έδινα ούτε πέντε”… Μου βάζεις τη δυσκολία να παραδεχτώ ότι η επιτροπή έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά».

Για το ζευγάρι που αποχώρησε είπε:
«Ο Χρήστος και η Παρθένα είπαν ένα τραγούδι και έφυγαν με το κεφάλι ψηλά. Γι’ μένα θα μπορούσαν να φθάσουν ως τον τελικό».

Εκείνη τη στιγμή, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει και η ίδια μια έκπληξη στον Γιώργο Θεοφάνους και του ζήτησε να ακούσει ένα ηχητικό απόσπασμα μιας παιδικής φωνούλας.
«Θέλω να ακούσεις την “αγγελική” φωνή ενός κοριτσιού και να την κρίνεις εσύ με την εμπειρία σου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, ακούστηκε η φωνούλα της κόρης του Γιώργου Θεοφάνους που έκανε τον μουσικοσυνθέτη να συγκινηθεί.

«Χαίρομαι που δεν έχω κάμερα. Ευτυχώς που μιλάμε στο τηλέφωνο. Είναι το μικρό μου, το 10χρονό μου, η Κύρα μου. Είναι Κυριακή βαφτισμένη και τη φωνάζουμε Κύρα. Το ηχογραφήσαμε αυτό το κομμάτι στην καραντίνα. Θέλει να γίνει ηθοποιός το μικρό μου. Από τα 4 είναι το μόνο που έχει την καλλιτεχνική φλέβα. Επειδή είχα και μια δύσκολη περίοδο πρόσφατα, αυτό είναι ό,τι πιο ωραίο μπορώ να ακούσω. Τι μου έκανες τώρα. Δεν μπορώ να μιλήσω Κατερίνα», τον ακούσαμε να λέει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ: