MEDIA

Η επίθεση του Παπανώτα στην Καινούργιου και η απάντησή της: «Ντροπή! (vid)

Η επίθεση του Παπανώτα στην Καινούργιου και η απάντησή της: «Ντροπή! (vid)

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όλα όσα είπε για εκείνη ο Δημήτρης Παπανώτας και τους απάντησε μέσα από την εκπομπή της

Ο Δημήτρης Παπανώτας, αναφερόμενος στην εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στο J2US, σχετικά με το θέμα που αντιμετωπίζει με το «ρ», αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε, είπε πως είναι βλάσφημο να μιλάς γι’ αυτό, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

«Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μου είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα. Και μάλιστα, συνέκρινε τη συγκεκριμένη εμφάνιση και έμπλεξε μέσα και παιδάκια με καρκίνο. Είμαστε καλά ή μου κάνετε πλάκα τώρα; Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλάφτηκα. Το να πεις ότι κλάφτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε με το παραμικρό να πείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό. Ένας άνθρωπος με τόση ευφυΐα και καλό παιδί ο Δημήτρης με ευαισθησίες… Δημήτρη ντροπή! Ντροπή! Θεωρώ ότι είναι ένα φάουλ του όλο αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ