MEDIA

Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Η καριέρα του χαιρέτησε τον πλάτανο μετά τη δίωξη

Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Η καριέρα του χαιρέτησε τον πλάτανο μετά τη δίωξη

Την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος κατά του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη εκτιμώντας ότι τελείωσε η καριέρα του

Στην καριέρα του Πέτρου Φιλιππίδη από εδώ και πέρα μετά τις κατηγορίες σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος αναφέρθηκε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του ηθοποιού για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Όπως φαίνεται, ο εισαγγελέας δεν πείσθηκε από τα όσα ανέφερε ο ηθοποιός στο πολυσέλιδο υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων που κατέθεσε μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια ανακριτή, ο οποίος αναμένεται να μελετήσει το φάκελο, να καλέσει τα θύματα σε νέες καταθέσεις. Μόλις συγκεντρώσει το υλικό που κρίνει που απαραίτητο θα καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία, ως κατηγορούμενο πλέον, και όχι ως ύποπτο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις που του καταλογίζονται.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μιλώντας στο «Πρωινό» για την υπόθεση είπε χαρακτηριστικά:

«Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Δρ. Τζέκιλ; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία».

«Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;» αναρωτήθηκε η κυρία Πιτσούλη.

Όσον αφορά την καριέρα του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε δηκτικά: «Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει την Παρασκευή: Τέλος τα SMS, στις 00:30 η απαγόρευση κυκλοφορίας - Πώς θα πάμε σε νησιά