MEDIA

Κατερίνα Καραβάτου: Εκτός εκπομπής η παρουσιάστρια - Το μήνυμα που έστειλε στη Μαρία Ηλιάκη (vid)

Κατερίνα Καραβάτου πένθος
Εκτός εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου
Instagram

Απούσα από την εκπομπή «Τι λες Τώρα» η Κατερίνα Καραβάτου μετά το θάνατο της μητέρας της - Τι ζήτησε από τους συνεργάτες της

H Κατερίνα Καραβάτου σήμερα Κυριακή απουσίαζε από την εκπομπή «Τι λες τώρα», καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου πέθανε η μητέρα της. Έτσι, η Μαρία Ηλιάκη ανέλαβε να ενημερώσει τους τηλεθεατές ότι η συμπαρουσιάστριά της θα λείπει λόγω πένθους, ενώ αποκάλυψε και το μήνυμα που έλαβε από την Κατερίνα Καραβάτου πριν βγουν «στον αέρα».

«Καλησπέρα, καλωσήρθατε εδώ στο “Τι λες Τώρα” η ώρα είναι 2 παρά τέταρτο στο Mega το καλό. Είναι λίγο στενάχωρες και αμήχανες οι στιγμές που ζούμε όλοι εδώ από χθες γιατί όπως σας ενημερώσαμε η Κατερίνα μας χθες έχασε την μητέρα της και για αυτό τον λόγο δεν θα είναι σήμερα κοντά μας. Της στέλνουμε μια τεράστια αγκαλιά, όλη μας την αγάπη είμαστε σίγουροι ότι την εισπράττει και έλαβα ένα μήνυμα της το πρωί στο οποίο μου έλεγε ότι σήμερα θέλει να κάνουμε την πιο κεφάτη μας εκπομπή γιατί έτσι άρεσε στην μανούλα της να μας βλέπει, της υποσχέθηκα λοιπόν ότι αυτό θα κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συμπλήρωσε: «Είναι ξεκάθαρη η προτροπή της Κατερίνας. Είναι καιρό τώρα που είχε τις δύσκολες στιγμές της στο νοσοκομείο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στον Βασιλακόπουλο: Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας – Τι έδειξαν οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ

Ωραιόκαστρο: Τι έδειχνε το βίντεο με το οποίο απειλούσαν τον Δήμαρχο - Ποιοι τον παρακολουθούσαν

Θρίλερ σε σχολείο: Μαθήτρια πήγε στην τάξη με κουζινομάχαιρο και απειλούσε τους συμμαθητές της