MEDIA

Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της (photo)

Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της (photo)

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκλονίζει η παρουσιάστρια με την ανάρτηση που έκανε στα social media

Σοκαρισμένη είναι η Κατερίνα Καραβάτου μετά την απώλεια της αγαπημένη της μητέρας.

Η παρουσιάστρια μετά από μία εβδομάδα, επανεμφανίστηκε το Σάββατο στην εκπομπή της «Τι λες τώρα» και εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που έλαβε.

Την Κυριακή (7/11), η Κατερίνα Καραβάτου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά από πολλές μέρες, η οποία ήταν αφιερωμένη στην αγαπημένη της μητέρα. Τα λόγια της συγκίνησαν τους πάντες.

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr

Καιρός – Αρναούτογλου: Μεγάλο καιρικό σασπένς από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά

Τάσος Ξιαρχό: Συνάντησε την κοπέλα στην οποία έκανε bullying - Η κοινή φωτογραφία και το σχόλιο