MEDIA

Αλίνα Κωτσοβούλου: Η αποκάλυψη για τον ρόλο στον Σασμό, η σχέση με την Μαρία Κάλλας και η «λάλωση»

Αλίνα Κωτσοβούλου: Η αποκάλυψη για τον ρόλο στον Σασμό, η σχέση με την Μαρία Κάλλας και η «λάλωση»
Η Αλίνα Κωτσοβούλου που συμμετέχει στον Σασμό μίλησε για το επιτυχημένο σήριαλ αλλά και για τον συνάδελφό της Δημήτρη Λάλο
ANT1

Η Αλίνα Κωτσοβούλου που συμμετέχει στον Σασμό μίλησε για το επιτυχημένο σήριαλ αλλά και για τον συνάδελφό της Δημήτρη Λάλο

Στον ρόλο της Άννας στον «Σασμό» αλλά και σε άγνωστες πτυχές της ζωής της αναφέρθηκε η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μιλώντας για τον ρόλο της στον «Σασμό» και την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει η Αλίνα Κωτσοβούλου αποκάλυψε πως «παρ’ ό,τι κυκλοφορώ στον δρόμο με φόρμες, γυαλιά και μάσκα ο κόσμος με αναγνωρίζει και μου μιλάει για τον Σασμό».

Αποκάλυψε, δε, ότι «μου περιγράψανε τον ρόλο μου στον “Σασμό’, γιατί δεν υπήρχε στο βιβλίο. Χαίρομαι που κάνω αυτόν τον ρόλο γιατί είναι κόντρα με τον χαρακτήρα μου, εκείνη είναι μία γυναίκα παθητική, που δεν αντιδρά».

Εξηγώντας γιατί πήρε το όνομα Αλίνα η ηθοποιός είπε ότι «οι γονείς μου διάβαζαν το “Πόλεμος και Ειρήνη” όταν ήταν έγκυος η μητέρα μου και με βάφτισαν Ελένη – Αλίνα» αποκαλύπτοντας ότι η γιαγιά της ήταν συμμαθήτρια με την Μαρία Κάλλας: «Η γιαγιά μου η Υπατία, ήταν συμμαθήτρια με την Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Αθηνών… Μου έλεγε ότι η Μαρία Κάλλας φαινόταν από μικρή ότι θα γίνει μεγάλη, είχε πολύ ισχυρή προσωπικότητα».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου αναφέρθηκε και στο πόσο την επηρέασε και την επηρεάζει η οικονομική κρίση λέγοντας ότι «τα τελευταία δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης τα πέρασα δύσκολα και ακόμα τα περνάω, το ότι παίζεις σε μία σειρά, δεν λύνει τα οικονομικά σου θέματα».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «δεν είχα ποτέ στόχο την καριέρα, μου άρεσε η δουλειά μου. Αγαπώ πολύ το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση» ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει εργαστεί ακόμα και σε ξενοδοχείο: «Όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, δούλευα ρεσεψιονίστ στο Shakespeare Hotel και μου άρεσε πολύ, θα μπορούσα να το κάνω ως επάγγελμα».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου αναφέρθηκε, τέλος, και στον συνάδελφό της και επίσης συμμετέχοντα στον «Σασμό», Δήμητρη Λάλο, χρησιμοποιώντας τον όρο «λάλωση» για να περιγράψει την τρέλα που έχουν κάποιες φίλες της μαζί του. «Οι φίλες μου έχουν πάθει… “λάλωση” με τον Δημήτρη Λάλο. Τους αρέσει πάρα πολύ ο Μαθιός και τον τρολάρουμε στο γύρισμα» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.