MEDIA

X Factor: Έξαλλος ο Μουρατίδης - Ποιος παίκτης αποχώρησε

X Factor: Έξαλλος ο Μουρατίδης - Ποιος παίκτης αποχώρησε
«Όχι φωνητικά, έχεις φωνάρα για να τελειώνουμε με αυτό. Δεν το έντυσες καλά»

X Factor: Tο 5ο live show κύλησε με υπέροχες εμφανίσεις, αλλά και ανατροπές

Το 5ο live show του X-Factor με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου ξεκίνησε στο MEGA το βράδυ της Κυριακής στις 21:00.

Μία από τις διαγωνιζόμενες, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Τα Λέμε». Αν και το τραγούδι δίχασε τους κριτές γιατί ορισμένοι δεν πίστευαν ότι της ταίριαζε και πολύ, ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε έμφαση και στην ενδυματολογική της επιλογή, καθώς δεν του άρεσε καθόλου.

«Κι εμένα να μου στείλεις τον ενδυματολόγο σου να του πω παραπάνω από δύο λόγια. Σου ανέφερα την προηγούμενη εβδομάδα κάποια ονόματα Whitney Houston, Celine Dion… Βγήκες να πεις Τα Λέμε. Δεν σου πάει αυτό το κομμάτι, δεν το είπες καλά. Όχι φωνητικά, έχεις φωνάρα για να τελειώνουμε με αυτό. Δεν το έντυσες καλά. Μια κοπέλα η οποία έχει προδοθεί από έναν ηλίθιο και λέει Τα Λέμε κι αυτή τον βρίζει, έχει ντυθεί έτσι; Πες μου σε παρακαλώ να πυροβοληθώ. Έχει ντυθεί έτσι; Πρόκειται περί τρελής. Βάλε στόχους, ρεπερτόριο και δουλειά. Τη φωνάρα την έχεις» είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

X Factor: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

Αφού ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις των υποψηφίων, οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη διαδικασία της αποχώρησης ήταν ο Θάνος Λάμπρου, ο JOJO και ο Μίλτος Χαρόβας.

Ο Ηλίας Ψινάκης επέλεξε να δώσει ασυλία στον Μίλτο Χαρόβα από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, με την κριτική επιτροπή να αποφασίζει πως από το X Factor πρέπει να αποχωρήσει JOJO (Γιώργος Κοτσαρίδης) από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.