MEDIA

Χ-Factor: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Το φαβορί για τις 150.000 ευρώ

Χ-Factor: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Το φαβορί για τις 150.000 ευρώ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και οι πέντε φιναλίστ του X-Factor θα ανέβουν στη σκηνή για το τελευταίο live με φόντο τις 150.000 ευρώ.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για το X-Factor καθώς απόψε στις 21:00 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του talent show του MEGA.

Οι διαγωνιζόμενοι θα δοκιμαστούν σε καινούργια τραγούδια αλλά και σε παλαιότερα που έχουν πει στην πορεία τους στο «X Factor», καθώς και σε ντουέτα με τους μέντορές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής του «X Factor» θα κερδίσει 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο, ύψους 50.000 ευρώ, θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, ρίχνονται και εκείνοι με ζήλο στην τελική αναμέτρηση και διεκδικούν τη νίκη της ομάδας τους.

Δίπλα στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νίκος Μουρατίδης, με τα, όπως πάντα, καυστικά αλλά και εύστοχα σχόλιά τους.

Highlight της βραδιάς του τελικού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μία γκεστ εμφάνιση που θα συζητηθεί. Ο καλλιτέχνης-φαινόμενο με τις πλατινένιες επιτυχίες θα παρουσιάσει ένα live act αποκλειστικά για το «X Factor».

Οι τηλεθεατές θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA.

H Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα μεταφέρουν τον παλμό και την αγωνία από το backstage.

Oι πέντε φιναλίστ του τελικού του X-Factor είναι οι "Γίναμε", η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και η Έλενα Παναγιωτίδου.