MEDIA

Άρχισαν τα όργανα στην TV – Συμβόλαια που λήγουν και φήμες για μεταγραφές

Άρχισαν τα όργανα στην TV – Συμβόλαια που λήγουν και φήμες για μεταγραφές

Μπορεί να μην τελείωσε η φετινή χρονιά, όμως έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τέσσερις μήνες απέμειναν για την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς και το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν αρκετά συμβόλαια παρουσιαστών. Έτσι, έχουν ξεκινήσει οι φήμες περί μεταγραφών που δεν περνούν ασχολίαστες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν. Αν και μετρά πολλά χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 και όλοι γνωρίζουμε ότι τα στελέχη την θεωρούν άσο στο μανίκι τους, το συμβόλαιό της λήγει και υπάρχει επιθυμία για νέα πράγματα. Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια δεν θέλει να συνεχίσει το «Rouk Zouk» και οι πρόσφατες δηλώσεις της στο «The 2night show» πυροδότησαν τις φήμες. «Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έληγε το συμβόλαιό μου και πάλι πήγαινε καλά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, είναι κάποια πράγματα που αυτήν την φορά θέλω να τα προσέξω ιδιαίτερα.

Έχω ένα άγχος με την εκπομπή γιατί είναι πολλά τα έξι χρόνια. Θα πάει και τον έβδομο και θα αρέσει το ίδιο; Δεν θα ήθελα να με αφήσει αυτό πρώτο. Δεν θέλω ένα παιχνίδι, το οποίο το έχω αγαπήσει και το έχω χτίσει τόσο γερά, να το δω να μαραζώνει… Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση, αν με κούραζε. Είναι μια σχέση που κρατά χρόνια, μας δένουν πολλά όχι μόνο το Ρουκ Ζουκ. Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί», είπε χαρακτηριστικά. Πληροφορίες την θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ-ένα κανάλι στο οποίο βρίσκεται και ένας αγαπημένος της άνθρωπος.

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο κολλητός φίλος της προαναφερθείσας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο κανάλι του Φαλήρου και -αν παραμείνει- θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να σκεφθεί η Ζέτα οποιαδήποτε μεταγραφή. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι αν θα μείνει και ο ίδιος στο ΣΚΑΪ του χρόνου. Το συμβόλαιό του επίσης λήγει και σίγουρα δεν θέλει να κάνει καθημερινή εκπομπή και το «Καλό Μεσημεράκι». Δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης που έχουν «πέσει», αλλά και οι δηλώσεις του που μαρτυρούν πολλά. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε βρεθεί καλεσμένος στη Μπέττυ Μαγγίρα, πριν από κάποιες εβδομάδες, και είχε μιλήσει για το τηλεοπτικό του μέλλον:

«Το καθημερινό είναι ένα ξόδεμα ατελείωτο ενέργειας. Η εκπομπή που κάνω -χωρίς να θέλω να την υποβαθμίσω- εάν δεν έχει κέφι, μπρίο, χαρά και χορό δεν έχει καμία σημασία να υπάρχει. Οπότε είναι πολύ αυτό κάθε ημέρα». «Θα ήθελα πια να περάσω σε μία άλλη σφαίρα, θα ήθελα να μην είμαι κάθε ημέρα στην τηλεόραση, είναι αρκετό. Με έχουν χορτάσει, κάποιοι άνθρωποι με έχουν δει πιο πολύ και από συγγενείς τους. Θα ήθελα να κάνω βραδινό», είχε πει. Ο Νίκος είναι ένα πρόσωπο που πολλοί σταθμοί θα ήθελαν και σίγουρα θα διεκδικήσουν στη φαρέτρα τους. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ είναι διατεθειμένοι να μην τον αφήσουν να φύγει.

Σε ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών έχει μετατραπεί και η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του OPEN, της οποίας το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, φαίνεται ότι έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από αντίπαλα κανάλια. Ο λόγος δεν είναι τυχαίος, αφού η εκπομπή «Open Weekend» σημειώνει πολύ καλά ποσοστά και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα. Έτσι, δημοσιεύματα και φήμες οργιάζουν, ενώ εκτενές ρεπορτάζ προβλήθηκε από το «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ. Όπως έγινε γνωστό, μέσα από την εκπομπή, η Ελένη αναμένεται την προσεχή Δευτέρα να πραγματοποιήσει ραντεβού με το ΟPEN ενώ αυτό που ειπώθηκε είναι πως η παρουσιάστρια θέλει περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό στην εκπομπή της. Πάντως, η Θεσσαλονικιά είναι από τις γυναικείες παρουσίες που ενδιαφέρουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 καθώς σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, τα Σάββατα και τις Κυριακές, την επόμενη χρονιά.

Ένας ακόμη παρουσιαστής πρώτης γραμμής που θα κληθεί να διαπραγματευτεί με το κανάλι του, στα τέλη της σεζόν, είναι ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο οικοδεσπότης του «Deal» στον ALPHA και μετρ στα τηλεπαιχνίδια, έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Μονομάχου», του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος πριν από χρόνια στο STAR, αλλά και του «Still Standing». Όπως έχει αναφέρει ήδη ο Γρηγόρης Μελάς, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», το πακέτο της συνεργασίας περιλαμβάνει και την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής, όπου κάθε σαββατόβραδο ο Φερεντίνος θα υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους. Να σημειωθεί ότι και οι άνθρωποι του ALPHA δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα.