MEDIA

Φάνης Λαμπρόπουλος: Έβαλα βύσμα για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Φάνης Λαμπρόπουλος: Έβαλα βύσμα για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος αυτοσαρκάστηκε σχετικά με τα χρήματα λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να πέσει πολύ χαμηλά για τα χρήματα.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο και κάθε φορά που κάνει δηλώσει είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Έτσι, λοιπόν, μιλώντας στο OPENtv ανέφερε με αφορμή το δοκιμαστικό του για την εκπομπή 5χ5 πως: «Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι σαν προσομοίωση. Δεν ξέρω τι θα γίνει, η αλήθεια είναι ότι πέρασε πολύς κόσμος».

Παράλληλα, αναφερόμενος και στην Κατερίνα Ζαρίφη που έκανε και η ίδια δοκιμαστικό για το 5χ5 δήλωσε ότι: «Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι φαβορί όπου και να πάει, είναι πολύ καλή και θα είναι και σε αυτό πολύ καλή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει τρομερή επαφή με τον κόσμο και η Κατερίνα σε αυτό είναι μανούλα. Αν είναι να χάσω λεφτά, θα χαρώ να τα χάσω από την Κατερίνα».

Ωστόσο, για τον ίδιο είπε πως «Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι πράγματα που είναι πιο fun. Κυρίως με ενδιαφέρει η συνθήκη, να περνάω καλά», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε με χιούμορ στο ενδεχόμενο να επέστρεφε σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Έβαλα βύσμα για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναγυρίσω;». Και ταυτόχρονα αυτοσαρκάστηκε σχετικά με τα χρήματα λέγοντας πως «Μπορεί να πέσει πολύ χαμηλά για τα χρήματα» , αφήνοντας κιόλας να εννοηθεί με χιουμοριστικό ύφος ότι η συνεργασία με Αρναούτογλου ήταν μία τέτοια περίπτωση».

Σχετικές ειδήσεις