MEDIA

Eurovision 2023: Η πρώτη αντίδραση του Andrew Lambrou μετά τον τελικό

Eurovision 2023: Η πρώτη αντίδραση του Andrew Lambrou μετά τον τελικό
AP

Ευγνώμων και ενθουσιασμένος ο Andrew Lambrou για τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό της Eurovision

Ο Andrew Lambrou ξεσήκωσε τη σκηνή της Eurovision και μπορεί αυτό να μη φάνηκε από τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής αλλά το κοινό σίγουρα αγάπησε τον τραγουδιστή και την ερμηνεία του.

Ωστόσο το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο προκάλεσε την «εθνική κατακραυγή» αφού η ελληνική κριτική επιτροπή θεώρησε ότι δεν άξιζε τόσο το συγκεκριμένο τραγούδι και χάρισε το 12αρι της... στο Βέλγιο. Φυσικά το ελληνικό κοινό είχε αντίθετη άποψη και έδωσε το 12 του στην Κύπρο.

Ο Andrew Lambrou δεν θέλησε να δώσει σημασία στα παρασκηνιακά με τις βαθμολογίες και αρκέστηκε να ευχαριστήσει τον κόσμο και να περιγράψει το πόσο όμορφα βίωσε τον 67ο διαγωνισμό της Eurovision.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω αυτή τη στιγμή! Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη. Ελπίζω να έκανα περήφανη την Κύπρο, το να τραγουδώ με την καρδιά μου σε αυτή τη σκηνή είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για πάντα. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Andrew», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο τραγουδιστής.