MEDIA

Andrew Lambrou: Η απάντηση στον Victor Vernicos για τον βαθμό και η κατάρρευση μετά τη Eurovision

Andrew Lambrou: Η απάντηση στον Victor Vernicos για τον βαθμό και η κατάρρευση μετά τη Eurovision

Ο Andrew Lambrou κατέκτησε τη 12η θέση στη Eurovision.

Συνέντευξη έδωσε στον Alpha ο Andrew Lambrou που διαγωνίστηκε με την Κύπρο στη Eurovision και κατέκτησε τη 12η θέση.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για τη βαθμολογία που του έδωσε η ελληνική επιτροπή καθώς και για το «2» που του έβαλε ο Victor Vernicos για το τραγούδι του. Επίσης, αποκάλυψε και μία περιπέτεια που είχε λίγο μετά τον τελικό.

«Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία… Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του», είπε αρχικά.

«Ανήμερα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως νιώθεις όταν ετοιμάζεσαι να αρρωστήσεις και είπα από μέσα μου ''αποκλείεται!''. Το απομόνωσα τελείως και βγήκα στη σκηνή σαν να μην υπάρχει πόνος. Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία», αποκάλυψε.