MEDIA

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη επιστρέφει στο Survivor: «Δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε προσβάλλω κάποιον»

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη επιστρέφει στο Survivor: «Δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε προσβάλλω κάποιον»

«Θέλω να ανταγωνιστώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα» είπε μεταξύ άλλων η Σταυρούλα Χρυσαείδη

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή επιστρέφει στο Survivor 2024 και πριν ξεκινήσει το ταξίδι της μιλάει στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» για τους λόγους που επέλεξε να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε στα σχόλια που δέχεται για την επιστροφή της:

«Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια που πάω για τρίτη φορά στο Survivor, αλλά δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε νομίζω προσβάλλω κάποιον, ή ενοχλώ. Είμαι πανέτοιμη για τα σχόλια που θα δεχτώ και μέσα και απ’ έξω. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι για να πω το “ναι”.

Το μόνο που δεν θα ήθελα φέτος, είναι να μην υπάρξουν ξανά παραβάσεις. Εννοείται αν γίνει κάτι που δεν είναι σωστό θα βγω να το πω, γιατί έτσι κοροϊδεύεις όλους τους άλλους. Αλλιώς να τρώμε όλοι, να επικοινωνούμε όλοι, να παίζουμε και να είναι όλα τέλεια».

Συνέχισε, προσθέτοντας: «Ήδη η καινούρια κοπέλα είπε ότι οι τρεις παλιοί φεύγουν στο δάσος το βράδυ. Εμένα αυτό μου είναι ύποπτο, όταν εγώ το έχω ζήσει δυο χρονιές και το ξέρω. Οπότε εγώ, όταν θα πάω κάτω, αυτό θα το κοιτάξω. Γιατί να παίζω νηστική, να σπάσω εγώ τρίτη φορά τα πόδια μου, αν δεν έχω τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους και υπάρχουν παραβάσεις; Είναι από τα πρώτα πράγματα που θα ψάξω. Αυτό που βλέπω είναι ότι επειδή ο κόσμος δεν ψηφίζει, έχουν ξεδιπλωθεί πολύ, μα πάρα πολύ παίκτες και στις δύο ομάδες. Απ’ την άλλη αν μπει ξανά ψηφοφορία τι θα γίνει;».

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατέληξε: «Θέλω να ανταγωνιστώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, είναι οι δύο παλιές, καλό είναι να αγωνίζονται με μία παλιά. Εκεί δείχνεις και την αξία σου λίγο παραπάνω, η αξία του νικητή είναι και με ποιον παίζεις».