MEDIA

Αποκλειστικότητα Δημάδη με Τσαρλς Νταλάρα στον Alpha

Αποκλειστικότητα Δημάδη με Τσαρλς Νταλάρα στον Alpha

Ποδαρικό με αποκλειστικότητα στο δελτίο του Alpha

Την πρώτη του αποκλειστικότητα έφερε στον Alpha ο Θάνος Δημάδης, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα την συνεργασία του με τον κανάλι της Κάντζας αποτελώντας - όπως λένε κύκλοι του καναλιού- προσωπική επιλογή του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο Θάνος Δημάδης που πριν ένα μήνα είχε παρατηθεί με δημόσια επιστολή του από τον ΣΚΑΪ, εξασφάλισε χθες για τον Alpha την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσαρλς Νταλάρα σε Έλληνα δημοσιογράφο λίγες βδομάδες πριν αποχωρήσει από το πόστο του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου.

Στην συνέντευξη που προβλήθηκε εκτενώς από το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Νταλάρα δίνει μία σημαντική είδηση για την Ελλάδα ζητώντας από το ΔΝΤ να "κουρέψει" και τα δικά του δάνεια προς την χώρα μας.

Ακούγεται πως ο Θάνος Δημάδης, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, έχει αποφασίσει να ρίξει όλο του το βάρος στην εξασφάλιση για τον Alpha συνεντεύξεων σημαντικών προσωπικοτήτων του εξωτερικού, κάτι που όπως παραδέχονται συνάδελφοί του στο Κανάλι του Φαλήρου έκανε με μεγάλη επιτυχία όσο εργαζόταν για τον ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες λένε ότι ο Δημάδης ετοιμάζει σύντομα μία νέα μεγάλη αποκλειστικότητα με μία συνέντευξη από ένα πρόσωπο που οι απόψεις του έχουν διεθνώς μεγάλη επιρροή.