MEDIA

Τα τραγούδια της παρέας βάζουν «φωτιά στο Σαββατόβραδο»

Τα τραγούδια της παρέας βάζουν «φωτιά στο Σαββατόβραδο»

Ένα τρίωρο πάρτι με τα τραγούδια της παρέας γίνεται απόψε, από τις 11 το βράδυ μέχρι 2 το πρωί, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Όλοι οι καλοί χωράνε» στην τηλεόραση του «Ε».


Τραγούδια που αγάπησαν οι Έλληνες και τα τραγουδούν με την παρέα τους σε γιορτές στο σπίτι ή σε νυχτερινά κέντρα, είναι το σημείο συνάντησης απόψε το βράδυ 25 καλεσμένων, που θα ενώσει μέσα από τα τραγούδια και «χαλαρές» συζητήσεις με τους καλεσμένους του, το χθες με το σήμερα στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Μέσα από 40 περίπου τραγούδια που θα ακουστούν από τον Πέτρο Ίμβριο και την Ευδοκία αλλά και με 4 ακόμη γνωστούς τραγουδιστές, στήνεται το τρίωρο πάρτι με πολύ χορό που βάζει «φωτιά στο Σαββατόβραδο».

Η συνάντηση του χθες με το σήμερα γίνεται με όσα αποκαλύπτουν στον Κώστα Χαρδαβέλλα οι παλιοί μικροί «ήρωες» του θεάτρου και του κινηματογράφου Δέσποινα Στυλιανοπούλου και Ανέστης Βλάχος και οι σημερινοί πασίγνωστοι πρωταγωνιστές πολύ επιτυχημένων τηλεοπτικών σήριαλ, που είναι η νέα γενιά των Ελλήνων ηθοποιών.