MEDIA

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Μεγαδούκα από τον πολιτκό κόσμο

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Μεγαδούκα από τον πολιτκό κόσμο

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγαδούκας, «έφυγε» σήμερα ξαφνικά βυθίζοντας στη θλίψη όλους .

Tη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Νίκου Μεγαδούκα εκφράζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σημειώνοντας ότι υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με αντικειμενικότητα, εγκυρότητα και ήθος.

«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον αδόκητο χαμό του Νίκου Μεγαδούκα.
Ο Νίκος Μεγαδούκας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία και διακρίθηκε για την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητά του και κυρίως για το ήθος του.
Πολυσχιδής και δραστήριος αφήνει παρακαταθήκη πλούσιο δημοσιογραφικό και συγγραφικό έργο.
Στους δικούς του ανθρώπους και τους συναδέλφους του, τα θερμά συλλυπητήριά μου», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής

«Είναι μεγάλη η θλίψη για την απώλεια του Νίκου Μεγαδούκα, ενός εξαίρετου δημοσιογράφου που κόσμησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με το ήθος, την καλλιέργεια και την εργατικότητά του», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά του στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία για τον αιφνίδιο και πρόωρο χαμό του συντρόφου της.

Η ΝΔ

«Η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Νίκου Μεγαδούκα, μας γεμίζει θλίψη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Με σημαντική παρουσία στο πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ ξεχώρισε για τις επαγγελματικές του ικανότητες, αλλά και για την αγάπη του για τη νεότερη ελληνική και παγκόσμια Ιστορία.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις