Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

«Σκοτώθηκαν» στον αέρα του Mega – Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη: «Μπορείτε να φύγετε από το στούντιο;»

Newsbomb

Σε έντονο καυγά εξελίχθηκε η συζήτηση για τη βία μεταξύ ανηλίκων στην πρωινή εκπομπή του Mega, καθώς ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος «ξέφυγε» από τα καθιερωμένα με αποτέλεσμα να δεχθεί τα «πυρά» της Ανθής Βούλγαρη.

Μεγάλη συζήτηση για τη βία μεταξύ ανηλίκων έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Κοινωνία Ώρα Mega», με αφορμή τα τελευταία περιστατικά. Στο στούντιο φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Αστυνομικών υπαλλήλων Ανατολικής Ατικής, Σπήλιος Κρικέτος, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και η μητέρα του ανήλικου από το Μενίδι. Επίσης, έγινε σύνδεση με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αλλά και τον νεαρό Λευτέρη που ήταν θύμα της επίθεσης.

Κάποια από τα λεγόμενα του δικηγόρου της οικογένειας, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, σε βάρος της ΕΛΑΣ αλλά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έφεραν την αντίδραση της κ. Δημογλίδου και του κ. Κρικέτου. Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ωστόσο, ήταν… ασυγκράτητος και σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη ενόχληση από την παρουσιάστρια, Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε κ. Θεοδωρόπουλε, καθίστε κάτω σας παρακαλώ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. Στη συνέχεια, και ενώ ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε βγει από το πλάνο, άρχισε να φωνάζει από άλλο σημείο του στούντιο παρεμβαίνοντας σε όσα έλεγε ο Σπήλιος Κρικέτος. «Σας παρακαλώ μπορείτε να φύγετε από το στούντιο;», φώναξε εμφανώς εκνευρισμένη η Ανθή Βούλγαρη.