ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλάζει ο καιρός από αύριο - Είναι φυσικό να αλλάξουμε κι εμείς μαζί

Αλλάζει ο καιρός από αύριο - Είναι φυσικό να αλλάξουμε κι εμείς μαζί

Φτάσαμε μέχρι τέλος Οκτωβρίου και κρύο δεν είδαμε φέτος στην Ελλάδα.

Μπορεί να… γκρινιάζαμε ελαφρώς, αναστενάζοντας «πότε θα έρθει ο χειμώνας», κατά βάθος όμως ήμασταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι, που δεν είχε χρειαστεί καν να σκεφτούμε τα περί θέρμανσης μέχρι τον Νοέμβριο. Είναι ο ετήσιος «φθινοπωρινός πονοκέφαλος» και τον αποφύγαμε επιτυχώς. Ποιος λόγος υπάρχει για να γκρινιάξουμε; Βαρεθήκαμε τα καλοκαιρινά και θέλουμε να αλλάξουμε γκαρνταρόμπα. Κουραστήκαμε από το παρατεταμένο καλοκαίρι και ανυπομονούμε για λίγο αναζωογονητικό κρύο, από αυτό που σφίγγει το δέρμα και μας κάνει να νιώθουμε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια. Κι όμως, δεν υπάρχει λόγος εκνευρισμού: Όλα τα ωραία του χειμώνα έρχονται φυσικά και είναι μπροστά μας!

Τα δεδομένα του καιρού αλλάζουν άρδην, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, και είναι… φυσικό. Ο Νοέμβριος μπαίνει… φορτσάτος και το φθινόπωρο υπόσχεται να μην μπούμε στον Δεκέμβριο με 25 βαθμούς Κελσίου. Οι βροχές που έρχονται και η -έστω μικρή- πτώση της θερμοκρασίας, συνδυάζονται και με τη χειμερινή ώρα και… αυτομάτως αλλάζει το σκηνικό. Οι νύχτες γίνονται μεγαλύτερες, οι βροχές «ξεπλένουν» τη σκόνη της ατμόσφαιρας και το τοπίο γίνεται όλο και πιο χειμερινό. Και καθώς αλλάζει το σκηνικό του καιρού, είναι φυσικό να αλλάζουμε κι εμείς μαζί.

Κάπου εδώ, ο ετήσιος «φθινοπωρινός πονοκέφαλος» που αναφέραμε προηγουμένως, επανέρχεται δριμύτερος: Πώς θα ζεστάνουμε φέτος το σπίτι; Βαρεθήκαμε τους ανεξέλεγκτους λογαριασμούς, βαρεθήκαμε να υπολογίζουμε συνεχώς ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μας, αν θα έχουν ζεστασιά όλα τα δωμάτια του σπιτιού και πώς θα πληρώσουμε το «πακέτο». Ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος για ενεργειακή θέρμανση; Πώς θα εξασφαλίσουμε αξιοπιστία και απόδοση; Μήπως είναι ώρα να… αλλάξουμε; Όπως λέει και η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της ΔΕΗ για τις νέες υπηρεσίες φυσικού αερίου, «είναι φυσικό να αλλάζουμε»!

Γιατί η ΔΕΗ μπαίνει δυναμικά στο πεδίο και ως ο μεγαλύτερος ενεργειακός πάροχος στη χώρα, αλλάζει τα δεδομένα. Καθένας μας έχει πια τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ μιας σειράς προγραμμάτων φυσικού αερίου, αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Θα καταγράψουμε τα δεδομένα, θα υπολογίσουμε τις ανάγκες μας και θα αναζητήσουμε τη σωστή επιλογή. Οι προσφερόμενες επιλογές για φυσικό αέριο από τη ΔΕΗ είναι προσαρμοσμένες έτσι που να καλύπτουν ό,τι ζητήσουμε. Είτε θέλουμε να αποφασίσουμε για το σπίτι μας, που είναι μονοκατοικία, είτε για το διαμέρισμα που έχει αυτόνομη θέρμανση, είτε για την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας μας, υπάρχουν προγράμματα που μας καλύπτουν και ένα από αυτά είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για εμάς.

Έχοντας υπόψιν μας πως τα προγράμματα αυτά καλύπτουν τόσο την Αθήνα, όσο και μεγάλο μέρος της επικράτειας και ότι προσφέρονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, αναλύουμε και τις έξι επιλογές, προτού καταλήξουμε, για παράδειγμα στο «Αυτόνομο EFFECTIVE-24 Gold» που μας δίνει μείωση στη χρέωση και στο πάγιο, ή το αντίστοιχο «Κοινόχρηστο EFFECTIVE-24 Gold», που αφορά σε πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση και δεν έχει καθόλου πάγια χρέωση!

Η διάρκεια όλων των προγραμμάτων είναι είτε 12μηνη είτε 24μηνη, ενώ αποφασίζοντας τώρα για την ένταξή μας στο δίκτυο της ΔΕΗ κερδίζουμε επιπλέον έκπτωση 15% στις χρεώσεις ενέργειας φυσικού αερίου. Η προσφορά ισχύει σε όσους γίνουν πελάτες φυσικού αερίου έως και 31/1/2020, και γι’ αυτό αξίζει να βιαστούμε.

Ο καιρός αλλάζει φυσικά. Περιμένουμε τις φθινοπωρινές βροχές και το κρύο με ανυπομονησία, αλλά όχι με αγωνία. Έχουμε εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για την οικογένειά μας και το σπίτι μας, είμαστε βέβαιοι για την καλύτερη επιλογή, γιατί απευθυνθήκαμε στην κορυφαία εταιρία. Το φυσικό αέριο από τη ΔΕΗ αλλάζει τα δεδομένα και… «είναι φυσικό να αλλάζουμε»!