ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες διακρίσεις για την ΑQUA Carpatica

Νέες διακρίσεις για την ΑQUA Carpatica

Χρυσό απέσπασε το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και ασημένιο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό στα America Food Awards 2021

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την υψηλή ποιότητα και την αγνότητά του, το AQUA Carpatica από τα Καρπάθια Όρη - βραβεύεται στα America Food Awards 2021. Πιο συγκεκριμένα το AQUA Carpatica Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό (το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδενικά νιτρικά) λαμβάνει το χρυσό βραβείο στην κατηγορία του ενώ, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica (με σχεδόν μηδενικά νιτρικά) το ασημένιο. Τα America Awards είναι ένας διαγωνισμός προσανατολισμένος στην αγορά που ανταμείβει τα άριστα προϊόντα. Τα μέλη της επιτροπής προέρχονται κυρίως από εταιρείες διανομής και εισαγωγής (έμπειροι επαγγελματίες αγοραστές) από όλο τον κόσμο. Μερικοί κριτές μπορεί να είναι δημοσιογράφοι και ειδικοί σε τρόφιμα και ποτά. Με βάση τις γνώσεις και τα αυστηρά κριτήρια του διαγωνισμού βαθμολογούν τα προϊόντα που συμμετέχουν.

«Είμαστε περήφανοι για τις τόσο σημαντικές βραβεύσεις του AQUA Carpatica. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διακρίνονται τα προϊόντα μας σε ένα τόσο απαιτητικό και ιδιαίτερης σημασίας διαγωνισμό. Πρόκειται για βραβεία που επιβεβαιώνουν την ποιότητα του AQUA Carpatica » δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ιδρυτής Ιωάννης Βάλβης, με καταγωγή από τη Σαντορίνη ενώ πρόσθεσε: «Περιμέναμε 5 ολόκληρα χρόνια εξετάζοντας και αναλύοντας το νερό των πηγών κάτω από διαφορετικές συνθήκες και εποχές προκειμένου να σιγουρευτούμε ότι όντως έχουμε ένα νερό απαράμιλλης ποιότητας και αγνότητας. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο το υψηλής ποιότητας Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica το νερό που συνδυάζει ταυτόχρονα Αγνότητα και Απόλαυση».

Το AQUA Carpatica αναβλύζει από δύο πηγές στα Καρπάθια όρη. Τα Καρπάθια εκτείνονται σε μια έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων κι έχουν τεράστια αποθέματα σε νερό. Καλύπτονται από απάτητα δάση ελάτων κυρίως και βελανιδιών, με πανίδα ένα σημαντικό πληθυσμό άγριων ζώων (αρκούδες, λύκοι, λύγξ, αγριογούρουνα κλπ.). Έχουν κρατήσει τις ανθρώπινες δραστηριότητες μακριά προστατεύοντας τους φυσικούς πόρους από τα φαινόμενα μόλυνσης. Στο υπέδαφος των Καρπαθίων, η γεωλογική δομή τους εμπεριέχει σβησμένα παλαιά ηφαίστεια που αναβλύζουν ακόμη φυσικό διοξείδιο του άνθρακα. Γεωλογικές σχισμές μεταξύ ασβεστολιθικών Δολομιτών (ηλικίας ενός δις ετών) και Ηφαιστειογενών πετρωμάτων (ηλικίας ενός εκατ. ετών) επιτρέπουν την άνοδο και την ανάμιξη αυτού του διοξειδίου του άνθρακα με τα υπόγεια κοιτάσματα νερού.

Το AQUA Carpatica είναι το μόνο νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά (Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό). Ενώ το Φυσικό Μεταλλικό νερό έχει σχεδόν μηδενικά νιτρικά κι αποτελεί το ιδανικό νερό για τα βρέφη, τα παιδιά, τις έγκυες και τις θηλάζουσες. Το AQUA Carpatica, με την μοναδική του ποιότητα, αποτελεί μια πραγματική λύση - πρόταση για τους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο και απευθύνεται σε όλους όσους προσέχουν την υγεία τους, προσφέροντάς τους τη μέγιστη απόλαυση και ποιότητα που προσφέρει ένα νερό – θαύμα της παρθένας φύσης.

aquacarpatica.gr